Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυμπαγές σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά

Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά

Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά
Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά

Μεγάλες Εικόνας :  Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: 639
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγή polywood
Χρόνος παράδοσης: 30-40 ημέρες
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 10SET/MONTH

Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά

περιγραφή
Εξουσιοδότηση: 2 έτη Υλικό: Χάλυβας άνθρακα/ανοξείδωτο
Κατάλληλος για: σχολείο, νοσοκομείο, ζωικό αγρόκτημα κ.λπ. Εφαρμογή: Επεξεργασία λυμάτων
Χρώμα: χορήγηση των απαιτήσεων πελατών Λειτουργία: Εγκαταστάσεις καθαρισμού νερού
Υψηλό φως:

εξοπλισμός εργοστασίων επεξεργασίας νερού

,

εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

,

Γκρίζο συμπαγές σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Γκρίζο συμπαγές σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος για το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων MBR


1. Ο ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων θάβεται κάτω από την επιφάνεια, και η επιφάνεια επάνω από τον εξοπλισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως πρασινίζοντας ή άλλο έδαφος, χωρίς την ανάγκη για τα σπίτια, τη θέρμανση και τη συντήρηση θερμότητας.

2. Η δευτεροβάθμια βιολογική διαδικασία επεξεργασίας οξείδωσης επαφών υιοθετεί τη βιολογική οξείδωση επαφών ωθώ-ροής, και η επίδραση επεξεργασίας είναι καλύτερη από την πλήρως μικτή βιολογική δεξαμενή οξείδωσης επαφών ή τη δύο σταδίων σειράς μικτής πλήρως βιολογική δεξαμενή οξείδωσης επαφών. Έναντι της δεξαμενής ενεργών αποβλήτων, δεν έχει έναν μικρότερο όγκο, μια ισχυρότερη προσαρμοστικότητα στην ποιότητα νερού, μια καλύτερη αντίσταση φορτίων αντίκτυπου, μια σταθερή ποιότητα νερού αποβλήτων αποχέτευσης και καμία επέκταση λάσπης. Ο νέος τύπος της ελαστικής στερεοσκοπικής συσκευασίας χρησιμοποιείται στη δεξαμενή, με τη μεγάλη συγκεκριμένη επιφάνεια, εύκολη να κρεμάσει τη μεμβράνη των μικροοργανισμών, και demembrane. Υπό τον ίδιο οργανικό όρο φορτίων, το ποσοστό αφαίρεσης οργανικών ενώσεων είναι υψηλό, το οποίο μπορεί να βελτιώσει τη διαλυτότητα του οξυγόνου στον αέρα στο νερό.

3. Η βιολογική μέθοδος οξείδωσης επαφών υιοθετείται στη βιοχημική δεξαμενή. Το φορτίο όγκου του υλικού πληρώσεως είναι σχετικά χαμηλό.


4. Η μέθοδος εξουδετέρωσης της κακοσμίας του θαμμένου εξοπλισμού επεξεργασίας εσωτερικών λυμάτων περιλαμβάνει τα συμβατικά μέτρα εξουδετέρωσης της κακοσμίας εξάτμισης και χώματος μεγάλου υψομέτρου.

5. Ολόκληρο το σύστημα επεξεργασίας εξοπλισμού είναι εξοπλισμένο με το πλήρως αυτόματα ηλεκτρικά σύστημα ελέγχου και το σύστημα συναγερμών ελαττωμάτων εξοπλισμού, το οποίο τρέχει σοβαρά. Συνήθως, δεν χρειάζεται το ειδικό προσωπικό για να διαχειριστεί, αλλά μόνο χρειάζεται την έγκαιρη συντήρηση του εξοπλισμού.

Πρότυπο Ικανότητα νερού (m3/h) Αναφορά έξω από το μέγεθος (L*W*H) χιλ. Qty (θέστε) Βάρος (Τ) Όγκος αέρα (m3/min)
Aumbr-0,5 0,5 3000*1500*2000

1

1.5 0,15
Aumbr-1 1 4000*1500*2000 1.7 0,3
Aumbr-2 2 5000*2000*2000 2.5 0,6
Aumbr-3 3 7000*2000*2500 3.5 0,9
Aumbr-5 5 10000*2500*2500 4.5 1.5
Aumbr-10 10 16000*2500*2500 8.4 3
Aumbr-20 20 16000*2500*2500 2 16.8 6

Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά 0

Διάφορες μέθοδοι χρήσης ενσωματωμένου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων:
1. Να είναι σε θέση να μεταχειριστεί το περιεκτικό απόβλητο ύδωρ του συστήματος διαβίωσης και το παρόμοιο οργανικό απόβλητο ύδωρ του
2. Αποτελείται από ενισχυμένα το ίνα υάλου πλαστικό και το ανοξείδωτο, με τις άριστες ιδιότητες της αντίστασης διάβρωσης και της αντι-γήρανσης, και η ζωή υπηρεσιών της είναι πάνω από 50 έτη
3. Ολόκληρο το σύνολο εξοπλισμού είναι απλό στην κατασκευή και εύκολο σε λειτουργία. Όλος ο μηχανικός εξοπλισμός ελέγχεται από την αυτοματοποίηση.
Η θαμμένη τεχνολογία επεξεργασίας λυμάτων έχει το ποικίλο, κάτω από την προϋπόθεση των προτύπων νερού, τα σημαντικά πλεονεκτήματα είναι:
1. Ο εξοπλισμός θάβεται κάτω από την επιφάνεια, η οποία μπορεί να είναι και το περιβάλλον είναι όμορφο.
2. Γενικά, ολόκληρος ο εξοπλισμός δεν χρειάζεται το ειδικό προσωπικό για να διαχειριστεί.
3. Το διάστημα πατωμάτων μπορεί να μειωθεί. Οι χώροι στάθμευσης και άλλες εγκαταστάσεις μπορούν να χτιστούν επάνω από τον εξοπλισμό.
4. Κανένας αντίκτυπος στο περιβάλλον περιβάλλον, χαμηλή παραγωγή λάσπης, δεν διαδίδει λιγότερο από τα πρότυπα της δεύτερης περιοχής κατηγορίας.
5. Απλή λειτουργία, νέα τεχνολογία, καλή επίδραση και μακριά ζωή υπηρεσιών.
6. Ο εξοπλισμός μπορεί να τακτοποιηθεί σύμφωνα με την τυποποιημένη ή ειδική ρύθμιση σύμφωνα με την έκταση.
Κατασκευή εξοπλισμού:
Όλοι οι σωλήνες του εξοπλισμού ολοκλήρωσης επεξεργασίας λυμάτων είναι σωλήνες PVC ή σωλήνες ανοξείδωτου, και οι συνδέσεις μεταξύ των σωλήνων συνδέονται με το σύνδεσμο PVC ή ενώνονται στενά με το ανοξείδωτο. Η συσκευασία ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ τη βιολογική συσκευασία τύπων αναστολής δεδομένου ότι ο βιολογικός μεταφορέας, η βιομάζα είναι μεγάλος, κρεμά την ταινία εύκολα, δεν δένει τη σφαίρα, δεν εμποδίζει.
Εγκατάσταση και συντήρηση:
1. Ίδρυμα: Εάν ο εξοπλισμός σειράς WSZ τοποθετείται επάνω από το πάτωμα, μόνο ένα τσιμεντένιο πάτωμα με την ίδια μορφή όπως ο εξοπλισμός πρέπει να προετοιμαστεί ως ίδρυμα. Η πίεση ιδρύματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 4T/m2, και πρέπει να είναι οριζόντια και ομαλή. Εάν ο εξοπλισμός θάβεται κάτω από το πάτωμα, η ανύψωση του ιδρύματος θα είναι λιγότερο ή ίσο προς η ανύψωση του εξοπλισμού και κανένα νερό δεν επιτρέπεται για να συσσωρεύσει στη βροχή.
2, εγκατάσταση: Σύμφωνα με το διάγραμμα εγκαταστάσεων σε ισχύ, κάθε κιβώτιο σε ισχύ με τη σειρά, η θέση και η κατεύθυνση του κιβωτίου δεν πρέπει να είναι τεθειμένα λανθασμένα, το διάστημα του ενός το άλλο πρέπει να είναι ακριβές, και συνδεμένος με τη σωλήνωση. Γεμίστε τον εξοπλισμό με το καθαρό νερό και τον έλεγχο εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή στους σωλήνες. Εάν δεν υπάρχει καμία διαρροή, καλύψτε το κιβώτιο με το χώμα έως ότου ελέγχει ο εξοπλισμός τις τρύπες και το επίπεδο το έδαφος. Συνδέστε τη γραμμή ελέγχου του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου με την υδραντλία, συνδέστε το ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, δώστε προσοχή στον ανεμιστήρα, την οδήγηση μηχανών, και την κατεύθυνση που υποδεικνύεται από τον ανεμιστήρα.
Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά 1
Εφαρμογή του ενσωματωμένου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων:
1. Ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιδιωτικές κλινικές
2. Κατοικημένες κοινότητες, χωριά και πόλεις αγοράς
3. Σταθμός, περιοχή υπηρεσιών οδών ταχείας κυκλοφορίας, λιμενική αποβάθρα και σκάφος
4. Εργοστάσια, ορυχεία, στρατεύματα, σημεία τουριστών και φυσικά σημεία
5. Βιομηχανικό οργανικό απόβλητο ύδωρ παρόμοιο με τα εσωτερικά λύματα, όπως η βιομηχανία τροφίμων.
Συσκευασία και παράδοση

1.The η κανονική συσκευασία είναι ξύλινο κιβώτιο (μέγεθος: L*W*H). Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι πάρα πολύ σφιχτότερο, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

2.We επίσης η υποστήριξη 20 ", " παράδοση εμπορευματοκιβωτίων 40, χρησιμοποιεί τη μαλακή συσκευασία για να προστατεύσει τη μηχανή καλά. Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι tigher επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

Γκρίζα συμπαγή απόβλητου ύδατος επεξεργασίας συστήματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος συστημάτων MBR εσωτερικά 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα