Αρχική Σελίδα Προϊόνταξηρότερη μηχανή λάσπης

Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη

Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη

Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη
Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη

Μεγάλες Εικόνας :  Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: ΟΔΓ-50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΔΟΧΕΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 6-10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ετησίως

Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη

περιγραφή
Vaporation νερού: 50-2500 kg/hr Μέγεθος: L6600*W1800*H2000 χιλ.
Εξουσία: 7.5 KW Υλικά: SUS304 ή Q235
Εμπορικό σήμα μηχανών: Ράψτε Εμπορικό σήμα ηλεκτρικών συστατικών: Σνάιντερ, Omron, Siemens
επεξεργασία αερίου ουρών: Πύργος ψεκασμού, φίλτρο υφάσματος πηγές ενέργειας: Πετρέλαιο, αέριο
Υψηλό φως:

ξεραίνοντας εξοπλισμός λάσπης

,

οριζόντια αποξηραντική μηχανή

Χαμηλού θορύβου ανοξείδωτου ενέργεια λάσπης ζωνών μηχανών λάσπης ξηρότερη - αποταμίευση

 

Συνοπτική εισαγωγή

Ο έξοχος περιστροφικός στεγνωτήρας λάσπης είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία ανακύκλωσης λάσπης από Benenv.We έχει πάνω από 40 έτη εμπειρίας στο στεγνωτήρα και carbonizer λάσπης. Είναι το αποτέλεσμα των προσεκτικών προσπαθειών των ιαπωνικών εμπειρογνωμόνων και των κινεζικών καθηγητών στην αποτέφρωση, ξήρανση, τομέας ανθράκωσης. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί τη καθαρή ενέργεια ως θέρμανση & ξήρανση της ενέργειας, και την άμεση μέθοδο θέρμανσης, κατά τη διάρκεια των οποίων καμία διοξίνη και άλλες τοξικές ουσίες δεν παράγονται.
Έναντι της άμεσης αποτέφρωσης λάσπης, ο έξοχος περιστροφικός στεγνωτήρας απαιτεί τη λιγότερη ενέργεια με τη χαμηλή εκπομπή άνθρακα, σύμφωνα με τις εθνικές low-carbon περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

 

Τεχνικά πλεονεκτήματα

1. Η λάσπη μπορεί να μειωθεί μέχρι 70% μετά από να ξεράνει.
2. Μικρή χρονική περίοδος αποκατάστασης επένδυσης.
3. Καμία εκπομπή, καμία δευτεροβάθμια ρύπανση.
4. Χαμηλού θορύβου.
5. Εκτός από την ενέργεια.
6. Ενσωματωμένο σχέδιο, μικρό ίχνος, εκτός από το διάστημα.
7. Το μορφωματικό σχέδιο, εύκολο εγκαθιστά.
8. Εύκολες λειτουργία και συντήρηση.
9. Το PLC έθεσε τη θερμοκρασία επιστροφής αέρα που διακόπηκε αυτόματα.

 

Πλεονέκτημα

Μοναδική αναμιγνύοντας και συντετριμμένη συσκευή για να λάβει ακόμη και τη σκόνη και τα κοκκώδη προϊόντα

Ο έξοχος στεγνωτήρας λάσπης είναι εξοπλισμένος με μια μοναδική συσκευή συντριβής και ανακατώματος στον ξεραίνοντας κύλινδρο, και ο ίδιος ο περιστρέψιμος κύλινδρος έχει τη λειτουργία της συντριβής και του ανακατώματος. Η συσκευή συντριβής και ανακατώματος μπορεί να συντρίψει και να διασκορπίσει τα κολλώδη και ογκώδη υλικά, ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητα επαφών του ζεστού αέρα, και ο κύλινδρος μπορεί να λάβει τον ξηρό που τελειώνουν - προϊόντα με την ομοιόμορφη ποιότητα (μέγεθος μορίων 15mm) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Κανένα πρόβλημα δεσμών

Τα χαρακτηριστικά της λάσπης είναι πολύ κολλώδη, και υπάρχει μια ειδική κολλώδης φάση στη διαδικασία ξήρανσης (η περιεκτικότητα σε υγρασία είναι 40% - 60%). Σε αυτό το πολύ στενό τμήμα μετάβασης, η λάσπη είναι πολύ εύκολη στο συσσωμάτωμα, η επιφάνεια είναι δύσκολο και δύσκολη να συντριφθεί, αλλά το εσωτερικό είναι ακόμα slime. Εντούτοις, ο εξοπλισμός έχει μια μοναδική συσκευή συντριβής και ανακατώματος. Όταν η λάσπη είναι ξηρά στον κύλινδρο, η συσκευή θα περιστραφεί σε μια υψηλή ταχύτητα, και η λάσπη στην κολλώδη φάση θα συντριφθεί εντελώς στα μικρά μόρια, ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα ξήρανσης.

 

Μεγάλος συντελεστής θερμικής ικανότητας και υψηλή θερμική αποδοτικότητα

Μέσω της σύνθετης επίδρασης της συντριβής και του ανακατώματος της περιστροφής συσκευών και κυλίνδρων, ο συνολικός συντελεστής μεταφοράς θερμότητας αυξάνεται 2-3 φορές αυτός του συνηθισμένου περιστροφικού στεγνωτήρα (UA = 200-600w/m2k).

 

Ελέγξιμη περιεκτικότητα σε υγρασία και ευρεία εφαρμογή

Λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας εξάτμισης με την αλλαγή της εξάτμισης, η συσκευή εγκρίνει τα αντίστοιχα μέτρα ελέγχου στο σχέδιο και την κατασκευή για να αντιμετωπίσει την αλλαγή ώστε να εξασφαλιστούν ο έλεγχος και η διαχείριση της περιεκτικότητας σε υγρασία προϊόντων. Επομένως, η συσκευή μπορεί να εφαρμοστεί στα υλικά με τις διαφορετικούς ιδιότητες, τους θυσάνους και τα κομμάτια, κ.λπ.

 

Εύκολος να λειτουργήσει και να διατηρήσει

Ο μηχανισμός είναι απλός, λίγα μέρη πρέπει να εξεταστούν και εύκολος να διατηρήσουν. Ο χειριστής χρησιμοποιεί την επιτροπή λειτουργίας αφής για τη λειτουργία παραγωγής. Εάν υπάρχει ένα ελάττωμα, θα υπάρξει μια υπαγόρευση ελαττωμάτων στην επιτροπή λειτουργίας.

 

Ενέργεια - αποταμίευση και υψηλή οικονομική προστιθέμενη αξία

Αφότου συντρίβεται το υλικό, η περιοχή επαφών μεταξύ του υλικού και του ζεστού αέρα αυξάνεται, ο ζεστός αέρας χρησιμοποιείται πλήρως, και ο ζεστός αέρας εξάτμισης ανακυκλώνεται, ο οποίος μειώνει πολύ την κατανάλωση ενέργειας. Το ξηρό προϊόν είναι ένα μόριο με ένα μέγεθος μορίων 15mm και την υψηλή θερμαντική αξία. Εάν υποβάλλεται σε επεξεργασία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμα.

 

Τοποθετώντας διαστάσεις θέσης

Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη 0

Τυποποιημένες προδιαγραφές

Διαμορφώστε το αριθ. ΟΔΓ-150 ΟΔΓ-300 ΟΔΓ-500 ΟΔΓ-1000 ΟΔΓ-2000 ΟΔΓ-2500
Ποτίστε το vaporation (kg/h) 150 300 500 1000 2000 2500
Κατανάλωση ενέργειας (KW) 11.5 18 26 52 102 137
Βάρος μηχανών (τόνος) 6.5 10 17 28 65 76.5
Γενικό
διάσταση
W (χιλ.) 2215 3500 3700 4600 5800 7200
Λ (χιλ.) 7600 8000 8600 10500 12000 14500
Χ (χιλ.) 2270 3200 3600 4500 4600 5200

 

Αρχή εργασίας
1. η κυκλοφορία του ξηρότερου σπασίματος λάσπης η παραδοσιακή απομάκρυνση νερού λάσπης και έπειτα το ξηρό σύστημα, ενέργεια κυκλοφορούν διαδοχικά
από δύο συστήματα στην απαλλαγή το νερό για να επιτύχει μειώνει τη λάσπη.
2. Το σύστημα ανταλλακτών θερμότητας παρήγαγε τη θερμότητα για να ενισχύσει τη θερμοκρασία αέρα κυκλοφορίας, κυκλοφορώντας τον αέρα μέσω της λάσπης, ο ζεστός αέρας καθιστά την υγρασία λάσπης στον εσωκλειόμενο αέρα, όταν μειώνεται ο κυκλοφορώντας αέρας μέσω του κρύου ανταλλάκτη θερμότητας, η θερμοκρασία αέρα κυκλοφορίας, η πτώση θερμοκρασίας υγρασίας αέρα. Μετά από το συμπυκνωμένο ξηρό αέρα διανείμετε εκ νέου στην απαλλαγή ανταλλακτών θερμότητας.

 

Χαρακτήρας της ξήρανσης λάσπης

Η αποξηραντική μηχανή λάσπης ζωνών είναι ιδιαίτερα μια αποδοτική, εξοικονόμηση ενέργειας, περιβαλλοντικά, η οποία χρησιμοποιεί την υψηλής θερμοκρασίας αντλία για να ξεράνει την πηγή θερμότητας, η αφυδάτωση της λάσπης σε 60-100 ℃ όρους, περιεκτικότητα σε υγρασία από 80% σε 30%. Ολόκληρη η διαδικασία εσωκλειόμενη,
καμία υπερχείλιση μυρωδιάς. Η εξωτερική θερμότητα, το δροσίζοντας νερό και άλλοι σκληροί όροι, αυτό μπορούν να είναι εγκατεστημένοι βαθμοί immediately.80 επάνω από το ζεστό νερό αποβλήτων ως πηγή θερμότητας. Ο στεγνωτήρας ζωνών μπορεί να είναι μορφωματικό σχέδιο, μέσω της αύξησης ο αριθμός ξηρών ενοτήτων για να αυξήσει την ικανότητα .it μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών. Η ικανότητα των στεγνωτήρων SFC-BCDseries είναι από 100kg/το χ
ατμός σε 600 κλ/χ. Ο εξοπλισμός είναι μορφωματικός και έχει τους χαμηλούς επιτόπιους όρους και την κατάλληλη εγκατάσταση σε όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να είναι εργασία με άλλη συσκευή και να ισχύσει για τις μέσες και μικρές περιοχές.

 

Συσκευασία και παράδοση

 

1. Η κανονική συσκευασία είναι ξύλινο κιβώτιο (μέγεθος: L*W*H). Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι πάρα πολύ σφιχτότερο, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

2. Υποστηρίζουμε επίσης την παράδοση εμπορευματοκιβωτίων 20 ", 40 ", χρησιμοποιούμε τη μαλακή συσκευασία για να προστατεύσουμε τη μηχανή καλά. Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι tigher επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

Ανοξείδωτου βιομηχανική περιστροφική ξηρότερη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή συστημάτων λάσπης ξηρότερη 1

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα