Αρχική Σελίδα Προϊόνταξηρότερη μηχανή λάσπης

Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων

Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων

Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων
Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων

Μεγάλες Εικόνας :  Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: ΟΔΓ-50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΔΟΧΕΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 6-10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ετησίως

Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων

περιγραφή
Vaporation νερού: 50-2500 kg/hr Μέγεθος: L6600*W1800*H2000 χιλ.
Εξουσία: 7.5 KW Υλικά: SUS304 ή Q235
Εμπορικό σήμα μηχανών: Ράψτε Εμπορικό σήμα ηλεκτρικών συστατικών: Σνάιντερ, Omron, Siemens
επεξεργασία αερίου ουρών: Πύργος ψεκασμού, φίλτρο υφάσματος πηγές ενέργειας: Πετρέλαιο, αέριο
Υψηλό φως:

οριζόντια αποξηραντική μηχανή

,

βιομηχανικός περιστροφικός στεγνωτήρας

Ξηρότερη μηχανή λάσπης ζωνών μεταφορέων βιομηχανίας γεωργίας στην πώληση

 

Αρχή της βιομηχανικής εγγράφου ξηρότερης αποξηραντικής μηχανής κουπιών άξονων λάσπης διπλής
 
1 η αποδοτικότητα ξήρανσης θα μπορούσε φθάνει 80%-90%. Ο συντελεστής Κ μεταφοράς θερμότητας είναι 100-300Kcai/h.m2℃. Η ικανότητα εξάτμισης είναι 10-30Kcai/h.m2.
 
2 η ξηρότερη συνεχής λειτουργία υποστήριξης και η λειτουργία batch, υποστηρίζουν την κενή ξήρανση για τη θερμική ευαίσθητη υλική και κανονική ξήρανση. Θέρμανση, εξάτμιση και ψύξη υποστήριξης.
 
3 το θερμικό ρευστό ελαίου, ατμού, ζεστού νερού και κατάψυξης είναι διαθέσιμο για να χρησιμοποιηθεί όπως τη θέρμανση/μέσο ψύξης
 
4 ειδική δομή του κουπιού που έχει τη μεγάλη περιοχή θέρμανσης.
 
5 η δομή του στεγνωτήρα είναι πολύ συμπαγής, σχεδόν του στεγνωτήρα θα μπορούσε να μεταφερθεί από το κανονικό εμπορευματοκιβώτιο.
 
Είδη ξηρότερης αποξηραντικής μηχανής λάσπης:
 
Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι ξηρότερων αποξηραντικών μηχανών λάσπης: περιστροφικός στεγνωτήρας ενιαίων καναλιών και περιστρεφόμενη ξηρότερη αποξηραντική μηχανή ζεστού αέρα. Η ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη ξηρότερη αποξηραντική μηχανή λάσπης είναι περιστροφικός στεγνωτήρας ενιαίων καναλιών, είναι κατάλληλος για την αστική ξήρανση λάσπης.
Ενώ ο υψηλός ξεραίνοντας εξοπλισμός λάσπης ιξώδους υιοθετεί γενικά την ξηρότερη αποξηραντική μηχανή στροβίλου ζεστού αέρα.
Οι ξηρότερες αποξηραντικές μηχανές λάσπης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στην ξήρανση ενεργών αποβλήτων, την ξήρανση ηλύος καθαρισμού λυμμάτων, την πετροχημική ξήρανση λάσπης, την ξήρανση λάσπης κατασκευής χάρτου, την εκτύπωση και τη βαφή της ξήρανσης λάσπης, λάσπη μαυρίζοντας λάσπης ξήρανσης, ξήρανσης, δημοτικού της λάσπης ξεραίνοντας επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση, βιολογικό υπόλειμμα μανιταριών ζύμωσης και ούτω καθεξής όλα τα είδη υλικών υψηλής υγρασίας όπως η λάσπη και όλα τα είδη κακού στεγνωτήρα σκουριάς.

 

Τοποθετώντας διαστάσεις θέσης

Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων 0

Τυποποιημένες προδιαγραφές

 

Διαμορφώστε το αριθ. ΟΔΓ-150 ΟΔΓ-300 ΟΔΓ-500 ΟΔΓ-1000 ΟΔΓ-2000 ΟΔΓ-2500
Ποτίστε το vaporation (kg/h) 150 300 500 1000 2000 2500
Κατανάλωση ενέργειας (KW) 11.5 18 26 52 102 137
Βάρος μηχανών (τόνος) 6.5 10 17 28 65 76.5
Γενικό
διάσταση
W (χιλ.) 2215 3500 3700 4600 5800 7200
Λ (χιλ.) 7600 8000 8600 10500 12000 14500
Χ (χιλ.) 2270 3200 3600 4500 4600 5200

 

Χρησιμοποίηση της ξηρότερης αποξηραντικής μηχανής λάσπης:

 

Η ξηρότερη αποξηραντική μηχανή λάσπης αποτελείται κυρίως από τον ανεμιστήρα, τη διασκορπίζοντας συσκευή, τη μηχανή σίτισης ζωνών, τη μηχανή σίτισης, το περιστροφικό τύμπανο, την πηγή θερμότητας, τον τύπο ζωνών απαλλάσσοντας τη μηχανή, τη συσκευή εκφόρτωσης και το γραφείο διανομής. Επομένως, η περιοχή εργασίας του στεγνωτήρα λάσπης του Βάνταα περιλαμβάνει την περιοχή σίτισης, την κεκλιμένη περιοχή πιάτων ανελκυστήρων, την περιοχή καθαρισμού και την περιοχή οδηγών.

 

1. Στην περιοχή οδηγών, η υγρή λάσπη εισάγει τη ζώνη και η καυτή επαφή αέρα με το ζεστό αέρα εξατμίζει γρήγορα. Τα υλικά αντιγράφονται από τη μεγάλη γωνία οδηγών, η οποία δεν συνδέεται για να εισαχθεί στον επόμενο χώρο εργασίας.

 

2. Στην περιοχή απαλλαγής, το τύμπανο δεν είναι έθεσε σε αυτήν την περιοχή, και το υλικό μπορεί να κυλήσει στο λιμένα απαλλαγής σε αυτήν την περιοχή για να ολοκληρώσει τη διαδικασία ξήρανσης.

 

3. Η περιοχή καθαρισμού, υγρή λάσπη σε αυτήν την περιοχή λαμβάνει επάνω τη διαμόρφωση της υλικής θέσης κουρτινών, φαινόμενο πινάκων αντιγράφων του υλικού τοίχων για να πέσει εύκολα διαμορφωμένο δεσμευτικό τύμπανο, η καθαρίζοντας συσκευή σχεδιάζεται σε αυτήν την περιοχή λόγω του εξοπλισμού, η καθαρίζοντας συσκευή ήταν εύλογα καθαρή το εσωτερικό υλικό προσκόλλησης επιφάνειας, σε αυτήν την διαδικασία, η καθαρίζοντας συσκευή γιατί το υλικό συσσωμάτωμα σφαιρών ομάδας διαδραματίζει επίσης έναν ρόλο σπασμένος, αυξάνοντας κατά συνέπεια την περιοχή ανταλλαγής θερμότητας, και για να βελτιώσει το ποσοστό ξήρανσης

 

4. Η περιοχή πινάκων τροφών, υγρή λάσπη στην περιοχή έχει μια κατάσταση χαμηλής υγρασίας χαλαρού, το υλικό σε αυτήν την περιοχή δεν έχει να κολλήσει το φαινόμενο, μετά από τα υλικά ανταλλαγής θερμότητας για να επιτύχει το απαραίτητο κράτος υγρασίας, στην τελική περιοχή απαλλαγής. Η λάσπη καναλιών ποταμών με ποικίλους μικροοργανισμούς έχει παραμεληθεί και έχει φέρει πολλές δυσκολίες στην αστική περιβαλλοντική διακυβέρνηση. Η αποξηραντική μηχανή λάσπης που αναπτύσσεται από το εργοστάσιό μας μπορεί να ξεράνει τη λάσπη και να διευκολύνει την παραγωγή του βιο-οργανικού λιπάσματος λάσπης, το οποίο είναι ο προτιμημένος ξεραίνοντας εξοπλισμός των οργανικών κατασκευαστών λιπάσματος.

 

Με την αύξηση της εθνικής οικονομικής δύναμης, εθνική αύξηση συνείδησης προστασίας του περιβάλλοντος, η αστική βιομηχανία επεξεργασίας λυμάτων παίρνει τη γρήγορη ανάπτυξη, αστική αύξηση παραγωγής λάσπης, η διάθεση λάσπης και το πρόβλημα χρησιμοποίησης γίνονται όλο και περισσότερη προσοχή από τους ανθρώπους. Η ξήρανση της λάσπης μπορεί να κάνει τη λάσπη τη γεωργική χρήση, χρήση καυσίμων, αποτέφρωση και να μειώσει ακόμη και τη διάθεση υλικών οδόστρωσης.

 

Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων 1

 

Συσκευασία και παράδοση

 

1. Η κανονική συσκευασία είναι πλαστικοί ύφασμα για την κύρια μηχανή και ξύλινη για τα μέρη. Το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί, μπορεί επίσης να το συσκευάσει σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

2. Η κανονική συσκευασία είναι πλαστικοί ύφασμα για την κύρια μηχανή και ξύλινη για τα μέρη. Το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί, μπορεί επίσης να το συσκευάσει σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

Ξηρότερη μηχανή λάσπης βιομηχανίας γεωργίας με τη σίτιση ζωνών μεταφορέων 2

 

Υπηρεσία μεταπώλησης:
 
Παρέχετε τις διακριτικές υπηρεσίες για να ελαχιστοποιήσετε τις ανησυχίες των πελατών.
1. Βοηθήστε τους πελάτες για να προετοιμαστείτε για το πρώτο σχέδιο κατασκευής.
2. Εγκαταστήστε και διορθώστε τον εξοπλισμό.
3. Εκπαιδεύστε τους χειριστές πρώτος-γραμμών.
4. Εξετάστε τον εξοπλισμό.
5. Πάρτε την πρωτοβουλία να εξαλειφτούν τα προβλήματα γρήγορα.
6. Παρέχετε τη τεχνική υποστήριξη.
7. Καθιερώστε τη μακροπρόθεσμη και φιλική σχέση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα