Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑπομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης

Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη

Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη

Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη
Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: MDS304
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1SET
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 99 σύνολα ανά 6 εβδομάδες

Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη

περιγραφή
Όνομα: Απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης Όνομα προϊόντων: Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε
Δύναμη: Προσαρμοσμένος Τύπος: Τύπος βιδών πολυ-δίσκων
Εφαρμογή: Μπλε άλγη Ικανότητα: 0.8-1Ton/h
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη Λειτουργία: πλήρης αυτόματος, αυτόματο τρέξιμο 24 ωρών
Βάρος: 300-1500KG
Υψηλό φως:

Λάσπη που απομακρύνει το νερό το απομακρύνοντας το νερό σύστημα SystemSludge

,

Αυτόματος Τύπος βιδών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

,

Απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης για τα μπλε άλγη

Αυτόματο απομακρύνοντας το νερό σύστημα λάσπης επεξεργασίας απόβλητου ύδατος Τύπου βιδών για τα μπλε άλγη

Περιγραφή προϊόντων
 

Στην απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης Τύπου βιδών πολυ-δίσκων μπορεί να παρασχεθεί όλος ο εξοπλισμός που απαιτούνται για την απομάκρυνση νερού συμπεριλαμβανόμενη και το εργοστάσιο που τοποθετείται, που διοχετεύεται με σωλήνες και που συνδέεται με καλώδιο σε μια ενιαία ολίσθηση ανοξείδωτου. Αυτός ο εξοπλισμός περιλαμβάνει την αντλία λάσπης, την υδραντλία πλυσίματος, το σύστημα πολυμερούς χορήγησης της δόσης και το πίνακα ελέγχου. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συστημάτων αυτοματοποίησαν πλήρως το ένα ξεκίνημα και κλείσιμο μπουτόν. Μόλις τεθεί σε λειτουργία το σύστημα μπορεί να τρέξει αφύλακτο και μπορεί να τεθεί το κλείσιμο αυτόματα χωρίς την επέμβαση χειριστών.

 

_05.jpg

Διαδικασία του απομακρύνοντας το νερό συστήματος λάσπης

Οι ρυθμισμένες ροές λάσπης στην αίθουσα φίλτρων από την κροκύδωση τοποθετούν σε δεξαμενή και ωθούνται στο τέλος απαλλαγής. Το νήμα στον άξονα παίρνει progessively σφιχτά δεδομένου ότι οι ροές wasterwater μέσω του συστήματος, αυτό προκαλούν την πίεση στη λάσπη να αυξηθούν. Το νερό είναι έπειτα χωρισμένο από τη λάσπη. Η μετακίνηση της κίνησης και των σταθερών δαχτυλιδιών καθαρίζει τα χάσματα μεταξύ τους και αποτρέπει την παρεμπόδιση δοκίμασε παραδοσιακά σε παρόμοια συστήματα. Οι φιλτραρισμένες κρούστες λάσπης ωθούνται προς τα εμπρός από τον άξονα και απαλλάσσονται τελικά από το τέλος.

 

Εφαρμογές του απομακρύνοντας το νερό συστήματος λάσπης

1- δημοτική βιομηχανία
2 - βιομηχανία τροφίμων
3 - βιομηχανία ποτών
4 - θανάτωση της βιομηχανίας
5 - βιομηχανία εκτύπωσης
6 - βιομηχανία πετρελαίου
7 - βιομηχανία χαρτιού

8- βιομηχανία δέρματος

 

Πρότυπη επιλογή

Πρότυπο
ΗΤΑΝ λάσπη
& Χημική κατακρημνισμένη λάσπη
(Λεπτή λάσπη)
 
Διαλυμένη λάσπη επίπλευσης αέρα
Μικτή ακατέργαστη λάσπη
Αεροβική αφομοιωμένη λάσπη
& Ηλύς καθαρισμού λυμμάτων
Συγκέντρωση λάσπης (TS)
 
0,2%
 
1%
 
2%
 
5%
 
3%
MD 051 ~0.4 κλ-DS/hr
(0,2 μ ³ /hr)
~0.6 κλ-DS/hr
(0,06 μ ³ /hr)
~2 κλ-DS/hr
(0,1 μ ³ /hr)
~4 κλ-DS/hr
(0,08 μ ³ /hr)
~5 κλ-DS/hr
(0,16 μ ³ /hr)
MD 101 ~2 κλ-DS/hr
(1,0 μ ³ /hr)
~3 κλ-DS/hr
(0,3 μ ³ /hr)
~5 κλ-DS/hr
(0,25 μ ³ /hr)
~10 κλ-DS/hr
(0,2 μ ³ /hr)
~13 κλ-DS/hr
(0,43 μ ³ /hr)
MD 131 ~4 κλ-DS/hr
(2,0 μ ³ /hr)
~6 κλ-DS/hr
(0,6 μ ³ /hr)
~10 κλ-DS/hr
(0,5 μ ³ /hr)
~20 κλ-DS/hr
(0,4 μ ³ /hr)
~26 κλ-DS/hr
(0,87 μ ³ /hr)
MD 132 ~8 κλ-DS/hr
(4,0 μ ³ /hr)
~12 κλ-DS/hr
(1,2 μ ³ /hr)
~20 κλ-DS/hr
(1,0 μ ³ /hr)
~40 κλ-DS/hr
(0,8 μ ³ /hr)
~52 κλ-DS/hr
(1,73 μ ³ /hr)
MD 202 ~16 κλ-DS/hr
(8,0 μ ³ /hr)
~24 κλ-DS/hr
(2,4 μ ³ /hr)
~40 κλ-DS/hr
(2,0 μ ³ /hr)
~80 κλ-DS/hr
(1,6 μ ³ /hr)
~104 κλ-DS/hr
(3,47 μ ³ /hr)
MD 311 ~20 κλ-DS/hr
(10 μ ³ /hr)
~30 κλ-DS/hr
(3,0 μ ³ /hr)
~50 κλ-DS/hr
(2,5 μ ³ /hr)
~100 κλ-DS/hr
(2,0 μ ³ /hr)
~130 κλ-DS/hr
(4,33 μ ³ /hr)
MD 312 ~40 κλ-DS/hr
(20 μ ³ /hr)
~60 κλ-DS/hr
(6,0 μ ³ /hr)
~100 κλ-DS/hr
(5,0 μ ³ /hr)
~200 κλ-DS/hr
(4,0 μ ³ /hr)
~260 κλ-DS/hr
(8,67 μ ³ /hr)
MD 313 ~60 κλ-DS/hr
(30 μ ³ /hr)
~90 κλ-DS/hr
(9,0 μ ³ /hr)
~150 κλ-DS/hr
(7,5 μ ³ /hr)
~300 κλ-DS/hr
(6,0 μ ³ /hr)
~390 κλ-DS/hr
(13 μ ³ /hr)
MD 412 ~80 κλ-DS/hr
(40 μ ³ /hr)
~120 κλ-DS/hr
(12 μ ³ /hr)
~200 κλ-DS/hr
(10 μ ³ /hr)
~400 κλ-DS/hr
(8,0 μ ³ /hr)
~520 κλ-DS/hr
(17,3 μ ³ /hr)
MD 413 ~120 κλ-DS/hr
(60 μ ³ /hr)
~180 κλ-DS/hr
(18 μ ³ /hr)
~300 κλ-DS/hr
(15 μ ³ /hr)
~600 κλ-DS/hr
(12 μ ³ /hr)
~780 κλ-DS/hr
(26 μ ³ /hr)

 

Απομακρύνετε το νερό την αρχή
1. Συγκέντρωση: Όταν η βίδα ωθεί τον άξονα για να περιστραφεί, οι πολλαπλάσιες στερεές ελασματοποιήσεις που διατίθενται στην περιφέρεια του άξονα ώθησης κινούνται η μια σχετικά με την άλλη. Στο πλαίσιο της δράσης της βαρύτητας, το νερό φιλτράρεται έξω από το σχετικά κινούμενο χάσμα ελασματοποίησης για να επιτύχει τη γρήγορη συγκέντρωση
 
2. Αφυδάτωση: Οι συγκεντρωμένες κινήσεις λάσπης προς τα εμπρός με την περιστροφή του άξονα βιδών κατά μήκος της κατεύθυνσης εξόδων του κέικ λάσπης, η πίσσα του άξονα βιδών γίνεται βαθμιαία μικρότερη, και το χάσμα μεταξύ του δαχτυλιδιού και του δαχτυλιδιού γίνεται βαθμιαία μικρότερο, και ο όγκος της σπειροειδούς κοιλότητας γίνεται μικρότερος. Συνεχής διακένωση στο πλαίσιο της δράσης του πιάτου πίσω πίεσης στην έξοδο, η εσωτερική πίεση ενισχύεται βαθμιαία. Κάτω από τη συνεχή οδήγηση του σπειροειδούς άξονα ώθησης, το νερό στη λάσπη συμπιέζεται έξω, και το στερεό περιεχόμενο του κέικ φίλτρων αυξάνεται συνεχώς, και τελικά η λάσπη πραγματοποιείται. Συνεχής αφυδάτωση.
 
3. Αυτοκαθαριζόμενος: Η περιστροφή του άξονα βιδών ωθεί το κολυμπώντας δαχτυλίδι για να περιστραφεί συνεχώς. Η συσκευή στηρίζεται στη μετακίνηση μεταξύ του σταθερού δαχτυλιδιού και του κολυμπώντας δαχτυλιδιού για να πραγματοποιήσει μια συνεχή αυτοκαθαριζόμενη διαδικασία, με αυτόν τον τρόπο αποφεύγοντας έξυπνα το φράζον πρόβλημα κοινό για την παραδοσιακή απομακρύνοντας το νερό μηχανή.
 

Πλεονεκτήματα του απομακρύνοντας το νερό συστήματος λάσπης

Δεδομένου ότι τα MD που απομακρύνουν το νερό τον Τύπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για να συγκεντρώσουν και να απομακρύνουν το νερό τη χαμηλός-στερεά λάσπη από τις δεξαμενές αερισμού ή τους δευτεροβάθμιους καθαριστήρες, οι χρήστες δεν ειναι απαραίτητο να χτίσουν μια πυκνώνοντας δεξαμενή ή μια δεξαμενή αποθήκευσης άλλο ενώ πρέπει όταν χρησιμοποιώντας άλλους τύπους dehydrators λάσπης, ειδικά οι Τύποι φίλτρων ζωνών. Κατόπιν το σημαντικές κόστος πολιτικού μηχανικού έργων και η περιοχή πατωμάτων κερδίζονται.

Επιπλέον, το πρόβλημα εκπομπής φωσφόρου που προκαλείται με τις δεξαμενές αερισμού ή τους δευτεροβάθμιους καθαριστήρες μπορεί να αποτραπεί καλά.

 

Τα σταθερά/κινούμενα δαχτυλίδια αντικαθιστούν τα υφάσματα φίλτρων, αυτοκαθαριζόμενος, clog-ελεύθερα

Δεδομένου ότι τα MD που χρησιμοποιούν τα σταθερά δαχτυλίδια και που κινούν τα δαχτυλίδια ως μέσα φίλτρων αντί των υφασμάτων φίλτρων το καθιστούν ιδιαίτερα καλό στη μεταχείρηση της ελαιούχου λάσπης σε σύγκριση με άλλο παρόμοιο dehydrator λάσπης τύπων. Τα κινούμενα δαχτυλίδια περιστρέφονται πάνω-κάτω στα σταθερά δαχτυλίδια όταν καθαρίζονται τα χάσματα μεταξύ τους για να αποτρέψουν από την απόφραξη.

 

Πλήρης-αυτόματος έλεγχος, απλές λειτουργία και διαχείριση

Δεν υπάρχει κανένα εύκολα παρεμποδισμένο κομμάτι όπως η ζώνη και ο πόρος διήθησης στον πολλαπλών δίσκων Τύπο βιδών. Συνδυάζοντας με το αυτόματο σύστημα ελέγχου, η μηχανή τρέχει πολύ ακίνδυνα και απλά και μπορεί να προγραμματιστεί σύμφωνα με την απαίτηση των χρηστών. Μπορεί να λειτουργήσει αυτόματα για 24 ώρες, τηλεκατευθυνόμενες.

 

Ευρέως εφαρμόσιμος
1. Κατάλληλος για τη λάσπη στα δημοτικά λύματα, τα τρόφιμα, το ποτό, τη χημική ουσία, το δέρμα, τα ενώνοντας στενά αναλώσιμα, φαρμακευτικές και άλλες βιομηχανίες κατασκευής χάρτου, της εκτύπωσης και της βαφής.
2. Κατάλληλος για την απομάκρυνση νερού της υψηλής και χαμηλής λάσπης συγκέντρωσης. Κατά απομάκρυνση νερού της χαμηλής λάσπης συγκέντρωσης (2000mg/L~), τη δεν είναι απαραίτητο να χτιστεί μια δεξαμενή συγκέντρωσης ή μια δεξαμενή αποθήκευσης, να μειωθεί το κόστος κατασκευής, να μειωθεί η απελευθέρωση φωσφόρου και η αναερόβια παραγωγή μυρωδιών.

 

Πληροφορίες επιχείρησης

BENENV είναι επιχείρηση με πάνω από 40 έτη εμπειρίας στην επεξεργασία λάσπης στο σχέδιο, την εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή και την εγκατάσταση. Εστιάζουμε στην επεξεργασία απομάκρυνσης νερού (πρώτα & δεύτερη απομάκρυνση νερού, βιολογική αεροβική ξήρανση) και τη χρησιμοποίηση των πόρων της λάσπης από το απόβλητο ύδωρ όλων των βιομηχανιών. Η γραμμή προϊόντων μας περιλαμβάνει την πολλαπλών δίσκων σειρά Τύπου βιδών (MD), KDS πυκνώνοντας και σειρά απομάκρυνσης νερού, ηλεκτρικός εξοπλισμός όσμωσης, αποξηραντική μηχανή λάσπης και αποτεφρωτήρας λάσπης.

Το Benenv εστιάζει πάντα στην ανεξάρτητη καινοτομία τεχνολογίας τους. Έχουμε την ιαπωνική επιχείρηση «Co. της Ιαπωνίας Benenv, ΕΠΕ» κλάδων μας, το οποίο είναι κέντρο ερευνητικοου και σχεδίου τεχνολογίας και επίσης έδρα βοήθειας για να κάνει τον ιαπωνικό ποιοτικό έλεγχο. Το Benenv έχει πάρει ήδη τα διεθνή προσόντα ως ISO9001: τα σημάδια του 2008 και CE για όλα τα προϊόντα, τα εθνικά βραβεία ως δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης για τη σειρά MD και KDS, ο στεγνωτήρας λάσπης, κ.λπ., και τα επιχειρηματικά προσόντα υψηλής τεχνολογίας, τα προϊόντα κ.λπ. εξάγονται συνήθως στις ευρωπαϊκές και βορειοαμερικανικές χώρες. BENENV λειτουργεί επίσης στενά με top 10 τα πανεπιστήμια και τις κυβερνητικές οργανώσεις στην Κίνα και την Ιαπωνία όπως το πανεπιστήμιο γεωργίας πανεπιστημίου και του Ναντζίνγκ βιομηχανίας του Τόκιο για να κρατήσει την τεχνολογία εξέχουσας θέσης μας και να μετασχηματίσει την επιστήμη και την τεχνολογία στην παραγωγικότητα.

 

Πιστοποιήσεις

_16.jpg

Συσκευασία και παράδοση

1. Η κανονική συσκευασία είναι ξύλινο κιβώτιο (μέγεθος: L*W*H). Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι πάρα πολύ σφιχτότερο, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

2. Υποστηρίζουμε επίσης την παράδοση εμπορευματοκιβωτίων 20 ", 40 ", χρησιμοποιούμε τη μαλακή συσκευασία για να προστατεύσουμε τη μηχανή καλά. Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι tigher επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

_18.jpg

Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή την κατασκευή;
Α: Είμαστε και κατασκευή και εμπορική επιχείρηση. Έχουμε πάνω από την επαγγελματική πείρα 30 ετών ως επιχείρηση κατασκευαστών εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος αποβλήτων και μηχανικών υπηρεσιών.

Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα σας;
Α: Λέξεις κλειδιά: Απομακρύνοντας το νερό εξοπλισμός μηχανών λάσπης, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών λάσπης Τύπου λάσπης τύπων βιδών, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών μηχανών λάσπης, εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων, εργοστάσιο επεξεργασίας λάσπης, απομάκρυνση νερού λάσπης Τύπου βιδών, απομακρύνοντας το νερό λάσπη, απομακρύνοντας το νερό μηχανή για τη λάσπη, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών μηχανών λάσπης, οθόνες φραγμών περιστροφικών τυμπάνων, εξοπλισμός DAF, τιμή DAF, διαλυμένη τιμή συστημάτων επίπλευσης αέρα, μεταφορέας βιδών Shaftless λάσπης, χημική συσκευή χορήγησης της δόσης, τιμή MBBR, μέσα MBBR, διασκορπιστής δίσκων, χημικό σύστημα χορήγησης της δόσης πολυμερών προετοιμασιών.

Q: Πώς μπορώ να βρώ το κατάλληλο πρότυπο;
Α: Παρακαλώ παρέχετε το ποσοστό ροής, περιεκτικότητα σε στερεά και τύπος λάσπης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην πρότυπη επιλογή.

Q: Πού το εργοστάσιό σας βρίσκεται;
Α: Πόλη Yixing, είμαστε στη διάσημη πόλη του εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος, επαγγελματική για την απομακρύνοντας το νερό μηχανή Τύπου βιδών λάσπης, η οποία είναι πολύ στενή στη Σαγκάη με μόνο λιγότερο από το Drive 3 ωρών. Καλωσορίστε για την επίσκεψή σας.

Q: Παρέχετε την υπηρεσία cOem;
Α: Ναι. Μπορούμε να κάνουμε το προσαρμοσμένο σχέδιο σύμφωνα με το διαφορετικό αίτημά σας για την απομάκρυνση νερού λάσπης.

Q: Πόσο περίπου η ικανότητα παραγωγής της επιχείρησής σας;
Α: Το εργοστάσιό μας καλύπτει την περιοχή άνω των 22,000M2 και παράγει τα σύνολα μηχανών το 2000 το χρόνο.

Q: Πώς θα μπορούσαμε να εμπιστευθούμε σας και την επιχείρησή σας; Είναι αυτός ο πρώτος χρόνος σας συναλλαγή;
Α: Α: Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 30 έτη επαγγελματικής πείρας. Συνεργαζόμαστε πάνω από 1000 Customers.In Κίνα και στο εξωτερικό. Εξάγουμε σχεδόν 60 χώρες παντού το World.And που έχουμε περισσότερο από 60+Patents, CE, ISO 9001, SGS πιστοποιητικά. Και έχουμε την επιχείρηση στην Ιαπωνία, τη μεγάλη τεχνολογία και τη μεγάλη ποιότητα.

Q: Προσφέρετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων;
Α: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, ανταλλακτικά, υπηρεσία επισκευής συντήρησης τομέων.

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότησή σας;
Α: 2 έτη μετά από την άφιξη των αγαθών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εφ' όσον δεν είναι μια προκαλούμενη από τον άνθρωπο ζημία, στέλνουμε τα χαλασμένα μέρη δωρεάν.

Q: Τι γίνεται με το χρόνο προϊόντων σας; Τι είδους Transportation Do You Offer;
Α: Μέσα σε 30 ημέρες ενάντια σε κάτω - πληρωμή. Αέρας, έδαφος & θάλασσα.

Q: Τι είδους Payment Do You Accept;
Α: T/T, L/C, Paypal, μετρητά, D/P, D/A, Western Union, γραμμάριο χρημάτων.

Απομακρύνοντας το νερό Τύπος λάσπης, απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης, Τύπος βιδών.

Απομακρύνοντας το νερό Τύπος, απομακρύνοντας το νερό μηχανή λάσπης, Τύπος βιδών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα