Αρχική Σελίδα Προϊόντασυνεχής φούρνος ανθράκωσης

24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή

24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή

24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή
24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή 24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή

Μεγάλες Εικόνας :  24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: Bmt-30
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΔΟΧΕΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 6-10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ετησίως

24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή

περιγραφή
Vaporation νερού: 50-2500 kg/hr Μέγεθος: L4800*W3200*H3000 χιλ.
Εξουσία: 15 KW Υλικά: SUS304 ή Q235
Εμπορικό σήμα μηχανών: Ράψτε Εμπορικό σήμα ηλεκτρικών συστατικών: Σνάιντερ, Omron, Siemens
επεξεργασία αερίου ουρών: Ο πύργος ψεκασμού, φίλτρο υφάσματος, αποσβήνει τον πύργο πηγές ενέργειας: Πετρέλαιο, LNG, LPG
Υψηλό φως:

μηχανή ανθράκωσης

,

σκόνη ξυλάνθρακα που κατασκευάζει τη μηχανή

Φιλικός προς το περιβάλλον ξυλάνθρακας φούρνων ανθράκωσης 24h συνεχής που κατασκευάζει τη μηχανή

 

Συνεχής φούρνος ανθράκωσης

 

Η απόδοση ενός φούρνου ανθράκωσης είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για να καθορίσει μια τέλεια διαδικασία ανθράκωσης. Ο επαγγελματικός φούρνος εμπορικών σημάτων Lingheng δέχεται τις ευρύς-κυμασμένες πρώτες ύλες. Σχεδόν όλα τα απόβλητα βιομαζών μπορούν να ανθρακωθούν, όπως τα ξύλινα, ξύλινα τσιπ, τα κοχύλια καρύδων, τα άχυρα, το πριονίδι, ο φλοιός ρυζιού, η φλούδα φρούτων και ακόμη και η δημοτική ηλύς καθαρισμού λυμμάτων, κ.λπ. Μέσω της διαδικασίας της ανθράκωσης, τα απόβλητα βιομαζών μετατρέπονται στους ξυλάνθρακες και το εύφλεκτο αέριο κάτω από υψηλής θερμοκρασίας.

 

Τεχνολογική αρχή

 

Ο φούρνος ανθράκωσης είναι οριζόντιο περιστρεφόμενο σώμα, το οποίο χρησιμοποιεί τη μέθοδο έμμεσης θέρμανσης. Ο καυτός φούρνος φυσήματος στην πλευρά του παράγει υψηλής θερμοκρασίας και θερμαίνει το περιστρέψιμο σώμα φούρνων. Τα υλικά στο σώμα φούρνων αποσυνθέτουν υπό το χαμηλό όρο οξυγόνου, παράγοντας ένα αέριο ανταπαντήσεων μεγάλου ποσού, το οποίο οδηγείται στην αίθουσα καύσης από τον προκληθε'ντα ανεμιστήρα σχεδίων για τη δευτεροβάθμια καύση. Τα υλικά μεταφέρονται από το τέλος του σώματος φούρνων, και στο τέλος παραγωγής παρέχεται η ζώνη είναι εκεί ένα σύστημα συμπύκνωση και συλλογή προϊόντων για να συλλέξει το προϊόν μετά από να δροσίσει το υψηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων από την καύση αντλείται στον έξοχο στεγνωτήρα για την ξήρανση της λάσπης. Από την άποψη της επεξεργασίας αερίου ουρών, όταν φθάνει η θερμοκρασία στο φούρνο καύσης επάνω από 800 ℃, το ξηρό αέριο απόσταξης μπορεί να καεί εντελώς για να επιτύχει την αβλαβή επεξεργασία. Αφότου δροσίζεται το αέριο εξάτμισης από έναν water-cooled ανταλλάκτη θερμότητας, ξεσκονίζεται από έναν κυκλώνα και απαλλάσσεται στην ατμόσφαιρα.

24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή 0

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του φούρνου ανθράκωσης

 

Ο αυτόματος τροφοδότης και η water-cooled βίδα που απαλλάσσουν τη μηχανή διαμορφώνονται για να πραγματοποιήσουν τη σταθερή παραγωγή για 24 ώρες.

Το εύφλεκτο αέριο που παράγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανθράκωσης μπορεί να παρέχει τη θερμότητα για τον ξεραίνοντας οικοδεσπότη και τον οικοδεσπότη ανθράκωσης συγχρόνως, να βελτιώσει κατά ένα μεγάλο μέρος τη χρησιμοποίηση θερμότητας.

Το ξεσκόνισμα του συστήματος και οι καθαρισμοί του συστήματος κάνουν τις απαλλαγές αερίου σωλήνων μπορούν να ανταποκριθούν στα διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα εκπομπής.

Οι διαφορετικές οργανικές ουσίες έχουν τα διαφορετικά συστατικά και την περιεκτικότητα σε νερό, έτσι η ποιότητα του ξυλάνθρακα που ανθρακώνεται από τους είναι αρκετά διαφορετική.

Η θερμοκρασία του φούρνου είναι επάνω από τη θερμοκρασία 700℃.Higher, υψηλότερη παραγωγή.

Τα προστατευτικά υλικά προστίθενται στο περίβλημα του φούρνου για να αποτρέψουν το χειριστή από να βλάψουν από τον υψηλής θερμοκρασίας.

Το κεντρικό σύστημα ελέγχου είναι προαιρετικό, θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το χωρισμό του χειριστή και του φούρνου, έτσι να εξασφαλίσει την ασφάλεια του χειριστή.

 

Ροή εργασίας του φούρνου ανθράκωσης

  1. Τα μεγάλα απόβλητα βιομαζών όγκων πρέπει να τεμαχιστούν από έναν ξύλινο καταστροφέα εγγράφων ή έναν ξύλινο θραυστήρα καταρχάς. Συνήθως, η διάμετρος πρέπει να είναι ≦ 200 χιλ. και το πάχος ≦ 30 χιλ.
  2. Η βιομάζα θα είναι τροφή στον ξεραίνοντας οικοδεσπότη αυτόματα από το σταθερό τροφοδότη βάρους. Εάν το υλικό βιομαζών περιέχει το νερό, πρέπει να είναι ξηρό έως ότου είναι η περιεκτικότητα σε νερό < 20="">
  3. Η βιομάζα θα πέσει αυτόματα κάτω στον οικοδεσπότη ανθράκωσης και ο φούρνος θα αρχίσει τη διαδικασία της ανθράκωσης.
  4. Οι κύριες διαδικασίες του φούρνου ανθράκωσης: υψηλής θερμοκρασίας πυρόλυση, απαλλαγή καπνού, απελευθέρωση θείου και συλλογή άνθρακα.
  5. Ο ξυλάνθρακας θα απαλλαχθεί από το λιμένα απαλλαγής σκονών.
  6. Το καύσιμο αέριο που παράγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανθράκωσης βιομαζών θα ρεύσει στο συλλέκτη σκόνης κυκλώνων. Μετά από να ψεκάσει και να ξεσκονίσει, θα χωριστεί στην ξύλινη πίσσα και το ξύλινο ξίδι και θα χρησιμοποιηθεί ως καύσιμα για να θερμάνει τον οικοδεσπότη ανθράκωσης από το εξωτερικό.
  7. Το υπόλοιπο αέριο που παράγεται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης θα συλλεχθεί επίσης για να θερμάνει το ξεραίνοντας σύστημα.

 

Πρότυπη επιλογή

Διαμορφώστε το αριθ. ΟΔΓ-30 ΟΔΓ-150 ΟΔΓ-300 ΟΔΓ-500 ΟΔΓ-1000 ΟΔΓ-1500
Ικανότητα επεξεργασίας (kg/h) 30 150 300 500 1000 1500
Κατανάλωση ενέργειας (KW) 15 30 60 150 300 450
Βάρος μηχανών (τόνος) 3.5 5.5 8.3 20.2 37.2 62.3
Γενικό
διάσταση
W (χιλ.) 3200 3800 4100 8700 10400 11500
Λ (χιλ.) 4800 5300 7400 10800 13200 15600
Χ (χιλ.) 3000 3200 3600 4200 5300 6500

 

Συσκευασία και παράδοση

 

1. Η κανονική συσκευασία είναι ξύλινο κιβώτιο (μέγεθος: L*W*H). Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι πάρα πολύ σφιχτότερο, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

2. Υποστηρίζουμε επίσης την παράδοση εμπορευματοκιβωτίων 20 ", 40 ", χρησιμοποιούμε τη μαλακή συσκευασία για να προστατεύσουμε τη μηχανή καλά. Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι tigher επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

24h συνεχής ξυλάνθρακας ασφάλειας μηχανών ανθράκωσης που κατασκευάζει τη μηχανή 1

 
Κατωτέρω είναι τα στοιχεία υπηρεσιών BENENV:
Pre-sale
1. Σύμφωνα με τις ανάγκες σας, επίλεκτο σωστό πρότυπο για σας.
2. Σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις σας, το σχέδιο προσάρμοσε τη λύση και η κατασκευή προσάρμοσε τα προϊόντα για σας.
3. Χαιρετίστε την επίσκεψή σας.
Πώληση
1. Η σύμβαση σημαδιών, πληρώνει την κατάθεση, τακτοποιούμε την παραγωγή.
2. Αποδοχή προϊόντων.
3. Η βοήθεια εσείς διατυπώνει το σχέδιο κατασκευής.
Μεταπώληση
1. Διορίστε την υπηρεσία μηχανικών για σας επιτόπιους ελεύθερα.
2. Εγκαταστήστε και ρυθμίστε τη συσκευή, τραίνο πώς να λειτουργήσει.
3. Μετά από την εγκατάσταση, που αφήνει 1-2 το τεχνικό προσωπικό για να σας βοηθήσει επιτόπια παραγωγή, μέχρι επιτυγχάνει τη ικανοποίηση πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)