Αρχική Σελίδα Προϊόνταδεξαμενή επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει

Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει

Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει
Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει

Μεγάλες Εικόνας :  Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: Wsz-AO-3
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής ή reqiurment πελατών
Χρόνος παράδοσης: 2-6 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολο/σύνολα το χρόνο

Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει

περιγραφή
Ικανότητας: 150m ³ Βάρος: 9 τόνος
Εξουσία: 1.5 KW Εγγύηση: 1 έτος
Υλικά: SUS304 ή SUS316 Χρόνος παράδοσης:: Μετά από πάρτε την κατάθεση μέσα σε 15days
Υψηλό φως:

εξοπλισμός εργοστασίων επεξεργασίας λυμάτων

,

βιομηχανικός εξοπλισμός επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Εσωτερικό απόβλητου ύδατος φυσικό απόβλητο ύδωρ εξοπλισμού επεξεργασίας ενσωματωμένο δεξαμενή

 

Συνοπτική εισαγωγή
 
Η ολοκλήρωση του εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων, εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων στην Κίνα και βάσει της λειτουργούσας εμπειρίας, που συνδυάζεται με την πρακτική τους επιστημονικής έρευνας και εφαρμοσμένης μηχανικής, σχεδιάζει ένα είδος ενσωματωμένου οργανικού εργοστασίου επεξεργασίας απόβλητου ύδατος, την αφαίρεση BOD5, το ΒΑΚΑΛΆΟ και NH3 - Ν στο ένα, με την τεχνολογία είναι σταθερή και η αξιόπιστη απόδοση, καλή επίδραση επεξεργασίας, επένδυση αποταμίευσης, αυτόματη λειτουργία, συντήρηση είναι εύκολο να λειτουργηθεί, δεν καλύπτει τη επιφάνεια, δεν πρέπει να χτίσει, δεν χρειάζεται στη θέρμανση της συντήρησης θερμότητας, ενσωματωμένος ο κ.λπ. εξοπλισμός επεξεργασίας εσωτερικών λυμάτων μπορεί να τεθεί στο θαμμένο έδαφος, το έδαφος μπορεί να είναι φυτευμένες λουλούδια και χλόη, χωρίς επιρροή περιβάλλον περιβάλλον.
 
Ολοκλήρωση του εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων κατάλληλου για τη χρήση σε μια κατοικήσιμη περιοχή, χωριά, τις πόλεις και τα χωριά, τα κτίρια γραφείων, τις λεωφόρους αγορών, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τις ιδιωτικές κλινικές, τα όργανα, τα σχολεία, τις μονάδες, τα νοσοκομεία, τις εθνικές οδούς, τους σιδηροδρόμους, τα εργοστάσια, τα ορυχεία, τα φυσικά σημεία όπως τα λύματα και η παρόμοια σφαγή, τα υδρόβια προϊόντα που επεξεργάζονται, τα τρόφιμα και άλλες μικρού και μεσαίου μεγέθους βιομηχανικές οργανικές επεξεργασία απόβλητου ύδατος και επαναχρησιμοποίηση. Τα λύματα που αντιμετωπίζονται από τον εξοπλισμό ανταποκρίνονται στα εθνικά πρότυπα απαλλαγής.

 

Εφαρμογή

 

1. Επιμεταλλώστε με ηλεκτρόλυση τα απόβλητα αποχέτευσης περιέχει πολλά είδη ιόντος μετάλλων, χρώμιο, $cu, Φε, ZN, το Νι κ.λπ. αφαιρεί το ποσοστό όλα επάνω από 90%, μετά από την επεξεργασία, όλα μπορούν να φθάσουν στα πρότυπα απαλλαγής.
2. Το ανθρακωρυχείο, ορυκτό νερό αποβλήτων επεξεργασίας όλα μπορεί να κάνει τη θολούρα από 500-1500 mg/$l*l να μειώσει σε 5 mg/$l*l.
3. Τυπώνοντας και βάφοντας, το χρώμα αποβλήτων αποχέτευσης χλωρίνης και χρωστικών ουσιών κ.λπ. που αφαιρεί την προσιτότητα 70-90%, ΒΑΚΑΛΆΟΣ ποσοστού αφαιρεί το ποσοστό 50-70%.
4. Ο φλοιός, ο βιομηχανικός ΒΑΚΑΛΆΟΣ λυμάτων τροφίμων κ.λπ. αφαιρούν το ποσοστό 50-80%, τα στερεά ακαθαρσιών αφαιρούν το ποσοστό επάνω από 90%.
5. Ο χημικός ΒΑΚΑΛΑΟΣ νερού αποβλήτων αφαιρεί το ποσοστό 60~70%, ποσοστό 60-90%, ανασταλμένα πρότυπα αφαίρεσης χρώματος απαλλαγής προσιτότητας στερεών.

 

Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει 0

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 
1. Η δευτεροβάθμια βιολογική διαδικασία οξείδωσης επαφών υιοθετεί τη βιολογική οξείδωση επαφών ροής ώθησης, και η επίδραση επεξεργασίας της είναι καλύτερη από αυτή του πλήρως μικτού τύπου ή της δύο σταδίων σειράς μικτής πλήρως βιολογικής δεξαμενής οξείδωσης επαφών. Είναι μικρότερο από τη δεξαμενή ενεργών αποβλήτων, έχει την ισχυρή προσαρμοστικότητα στην ποιότητα νερού, καλή αντίσταση φορτίων αντίκτυπου, σταθερή ποιότητα νερού αποβλήτων αποχέτευσης, και δεν προκαλεί τη διόγκωση λάσπης. Ένας νέος τύπος του ελαστικού τρισδιάστατου υλικού πληρώσεως χρησιμοποιείται στη δεξαμενή, η οποία έχει μια μεγάλη συγκεκριμένη επιφάνεια, και οι μικροοργανισμοί μπορούν εύκολα να κρεμάσουν και να αφαιρέσουν την ταινία. Υπό τον ίδιο οργανικό όρο φορτίων, το ποσοστό αφαίρεσης οργανικής ουσίας είναι υψηλό, και η διαλυτότητα του οξυγόνου στον αέρα μπορεί να βελτιωθεί.
 
2. Η βιοχημική δεξαμενή υιοθετεί τη βιολογική μέθοδο οξείδωσης επαφών. Το φορτίο όγκου του υλικού πληρώσεως είναι σχετικά χαμηλό, οι μικροοργανισμοί είναι στο βήμα μόνος-οξείδωσης, και η παραγωγή λάσπης είναι μικρή. Πρέπει μόνο να στραγγίξει τη λάσπη για μια ακόμη φορά από τρεις μήνες (90 ημέρες) (αναρρόφηση με ένα κάρρο κοπριάς ή αφυδατωμένος στα κέικ λάσπης για την παράδοση).
 
3. Το ολόκληρο σύστημα επεξεργασίας εξοπλισμού είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρως αυτόματα ηλεκτρικά σύστημα ελέγχου και ένα σύστημα συναγερμών ελαττωμάτων εξοπλισμού, το οποίο είναι ασφαλές και αξιόπιστο σε λειτουργία. Γενικά, κανένα ειδικό πρόσωπο δεν πρέπει για να διαχειριστεί, και μόνο ο εξοπλισμός πρέπει να διατηρηθεί και να διατηρηθεί εγκαίρως.

 

Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει 1

 

Προδιαγραφές και πρότυπα

Πρότυπο Wsz-AO-3 Wsz-AO-5 Wsz-AO-10 Wsz-AO-15 Wsz-AO-20 Wsz-AO-25 Wsz-AO-30 Wsz-AO-50

Νερό μέσα

BOD5(mg/$l*l)

200

Νερό έξω

BOD5(mg/$l*l)

10
Ικανότητα (μ ³ /h) 3 5 10 15 20 25 30 50
Βάρος (τ) 9 16 35 41 48 54 60 85

 

Περιπτωσιολογική μελέτη

 

Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει 2

 

Συσκευασία και παράδοση

 

1.The η κανονική συσκευασία είναι πλαστικοί ύφασμα για την κύρια μηχανή και ξύλινη για τα μέρη. Το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί, μπορεί επίσης να το συσκευάσει σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

2.The η κανονική συσκευασία είναι πλαστικοί ύφασμα για την κύρια μηχανή και ξύλινη για τα μέρη. Το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί, μπορεί επίσης να το συσκευάσει σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

Ενσωματωμένη σταθερή απόδοση δεξαμενών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος εύκολη να λειτουργήσει 3

 

Γιατί μας επιλέξτε;
 
1. BENENV έχει περισσότερο από 2 δεκαετίες εμπειρίας στην επεξεργασία απόβλητου ύδατος και λάσπης.
2. Εισάγουμε την ιαπωνική τεχνολογία και μισθώνουμε τους ιαπωνικούς εμπειρογνώμονες, κατά συνέπεια το προϊόν μας είναι πολύ καλύτερο από άλλους κινεζικούς κατασκευαστές.
3. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα μέρη από τον καλύτερο προμηθευτή.
4. Έχουμε το κέντρο Ε&Α και το πλήρες σύστημα κατασκευής μας.
Η κανονική χρονική ανοχή είναι 7-15 ημέρες, το οποίο εξαρτάται από την ποσότητά σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)