Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυμπαγές σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής

Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής

Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής
Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής

Μεγάλες Εικόνας :  Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10916R0S
Αριθμό μοντέλου: CWT926
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγή polywood
Χρόνος παράδοσης: 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Δυνατότητα προσφοράς: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,

Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής

περιγραφή
Εφαρμογή:: Απομάκρυνση νερού ενεργών αποβλήτων, ειδικά για την ελαιούχο λάσπη Πιστοποιητικό: ISO 9000, πιστοποιητικό CE
Λειτουργία:: Αυτόματη Ηλεκτρικά συστατικά:: Σνάιντερ, Omron
Εγγύηση:: 2 χρόνια Ζωή υπηρεσιών:: 15 έτη
Προέλευση εμπορικών σημάτων:: Ιαπωνία Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Υψηλό φως:

Εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων συσκευασίας

,

εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Συμπαγές σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR για το εργοστάσιο επεξεργασίας αποβλήτων αποχέτευσης

 

Συνοπτική εισαγωγή


    Η ολοκλήρωση ο προκατασκευασμένος υπόγειος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων είναι ο εξοπλισμός που έχει όλο τον εξοπλισμό επεξεργασίας λυμάτων υπόγεια. Υπάρχουν μόνο διοικητικά γραφεία και μακρινή λειτουργία πέρα από το έδαφος. Έτσι είναι εμφανέστερο να σωθεί το έδαφος. Μπορούμε να κατασκευάσουμε το δημόσιο πράσινο έδαφος και το πράσινο τοπίο για να καλύψουμε τις απαιτήσεις της πράσινης διαστημικής κατανομής. Μπορούμε επίσης να συντηρήσουμε τον πιό ανοιχτό χώρο για την πόλη.

 

Ο στόχος της ολοκλήρωσης ο προκατασκευασμένος υπόγειος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων είναι ολόκληρη η συλλογή, ολόκληρη η διαδικασία, καμία ανοικτή, ρύπανση μη-όζοντος, κανένας θόρυβος. Είναι βοήθεια για να βελτιώσει το πρόβλημα της δευτεροβάθμιας ρύπανσης που προκαλείται από την παραδοσιακή επεξεργασία λυμάτων. Συγχρόνως, λόγω της χρήσης του σχεδιαγράμματος σημείο-πηγής, είναι όχι μόνο αποφεύγει την κατασκευή δικτύων σωλήνων λυμάτων, αλλά και λύνει τη σοβαρή ρύπανση του αστικού περιβάλλοντος και των υπόγειων νερών που προκάλεσαν από την υπάρχουσα διαρροή υπονόμων.

 

Πρότυπο Ικανότητα νερού (m3/h) Αναφορά έξω από το μέγεθος (L*W*H) χιλ. Qty (θέστε) Βάρος (Τ) Όγκος αέρα (m3/min)
Aumbr-0,5 0,5 3000*1500*2000

 

 

 

1

1.5 0,15
Aumbr-1 1 4000*1500*2000 1.7 0,3
Aumbr-2 2 5000*2000*2000 2.5 0,6
Aumbr-3 3 7000*2000*2500 3.5 0,9
Aumbr-5 5 10000*2500*2500 4.5 1.5
Aumbr-10 10 16000*2500*2500 8.4 3
Aumbr-20 20 16000*2500*2500 2 16.8 6

 

Διάφορες μέθοδοι χρήσης ενσωματωμένου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων:
 
1. Να είναι σε θέση να μεταχειριστεί το περιεκτικό απόβλητο ύδωρ του συστήματος διαβίωσης και το παρόμοιο οργανικό απόβλητο ύδωρ του
 
2. Αποτελείται από ενισχυμένα το ίνα υάλου πλαστικό και το ανοξείδωτο, με τις άριστες ιδιότητες της αντίστασης διάβρωσης και της αντι-γήρανσης, και η ζωή υπηρεσιών της είναι πάνω από 50 έτη
 
3. Ολόκληρο το σύνολο εξοπλισμού είναι απλό στην κατασκευή και εύκολο σε λειτουργία. Όλος ο μηχανικός εξοπλισμός ελέγχεται από την αυτοματοποίηση.
 
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα εξοπλισμού:
 
1. Η υπόγεια επιφάνεια του εξοπλισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πράσινο έδαφος για να σώσει το διάστημα πατωμάτων για το νοσοκομείο.
 
2. Ο ενσωματωμένος εξοπλισμός λυμάτων αποτελείται από τα αντιδιαβρωτικά και anti-oxidation υλικά, ο οποίος έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών και κερδίζει λειτουργικές δαπάνες για το νοσοκομείο.
 
3. Με το συνδυασμό βιολογικής δεξαμενής και στρώματος οξείδωσης επαφών επάνω στη συσκευή διήθησης και απολύμανσης στρώματος, η επίδραση επεξεργασίας λυμάτων είναι καλή και το πρόβλημα μετάδοσης παθογόνων λύνεται.
 
4. Ο εξοπλισμός έχει μια καλή επίδραση εξουδετέρωσης της κακοσμίας και παράγει μια λάσπη μικρού ποσού, η οποία δεν θα προκαλέσει άλλους κινδύνους ρύπανσης στο περιβάλλον.
 
5. Πλήρως αυτόματο σύστημα ελέγχου, εγκατάσταση του συστήματος συναγερμών ζημίας, καμία χειρωνακτική επίβλεψη, εκτός από την εισαγωγή εργασίας.
 
Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής 0
Αρχή εργασίας
 
Αρχή της δράσης του κρεβατιού οξείδωσης επαφών
 
1) Προσρόφηση: κατά τη διάρκεια της αύξησης και της διάδοσης των αεροβικών μικροοργανισμών στο υλικό πληρώσεως, οι διατομές διαμορφώνουν biofilms με τη μεγάλη επιφάνεια και την υψηλή συγκέντρωση, οι οποίες μπορούν να απορροφήσουν οι περισσότεροι από τους οργανικούς ρύπους στο νερό και να μειώσουν τη συγκέντρωση των ρύπων
 
2) Λήψη και αποσύνθεση: στην περίπτωση του συνεχούς εξαερισμού αέρα στον αντιδραστήρα, οι αεροβικοί μικροοργανισμοί μπορούν να απορροφήσουν τους απορροφημένους οργανικούς ρύπους ως θρεπτικές ουσίες και να τους μεταβολίσουν, εν μέρει για την αύξηση και την αναπαραγωγή τους, και εν μέρει για το διοξείδιο του άνθρακα και το νερό.
 
3) Η επαφή με το οξειδωμένο κρεβάτι μείωσε περαιτέρω τη συγκέντρωση των οργανικών ρύπων στα αγροτικά λύματα, και το ποσοστό αφαίρεσης CODcr και BOD5 στα απόβλητα αποχέτευσης έφθασαν περισσότερο από 80%, το οποίο θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα εθνικά δευτεροβάθμια πρότυπα για την απαλλαγή λυμάτων.
 
Πώς η δεξαμενή ιζηματογένεσης λειτουργεί
 
1) Η βαρύτητα χρησιμοποιείται για να κάνει την ανασταλμένη λάσπη με ένα μεγαλύτερο ποσοστό του νερού στο νερό εξόδου του κρεβατιού οξείδωσης επαφών να βυθίσει στο κατώτατο σημείο της λίμνης, ώστε να το αφαιρέσει από το νερό και να εξασφαλιστεί καλύτερη ποιότητα νερού αποβλήτων αποχέτευσης
 
2) Τακτοποίηση στο κατώτατο σημείο της λάσπης και αυτόματα επιστροφή στο κρεβάτι οξείδωσης επαφών για να διατηρήσει τη συγκέντρωση λάσπης του κρεβατιού οξείδωσης επαφών.
 
3) Η δεξαμενή απολύμανσης ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ το στερεό χλώριο για να απολυμάνει το νερό, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να σκοτώσει τα βακτηρίδια, Escherichia coli, τους ιούς και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς στο νερό. Το αντιμετωπισμένο νερό είναι σαφές και διαφανές, χωρίς τη μυρωδιά.
 
Εγκατάσταση και συντήρηση:
 
1. Ίδρυμα: Εάν ο εξοπλισμός σειράς WSZ τοποθετείται επάνω από το πάτωμα, μόνο ένα τσιμεντένιο πάτωμα με την ίδια μορφή όπως ο εξοπλισμός πρέπει να προετοιμαστεί ως ίδρυμα. Η πίεση ιδρύματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 4T/m2, και πρέπει να είναι οριζόντια και ομαλή. Εάν ο εξοπλισμός θάβεται κάτω από το πάτωμα, η ανύψωση του ιδρύματος θα είναι λιγότερο ή ίσο προς η ανύψωση του εξοπλισμού και κανένα νερό δεν επιτρέπεται για να συσσωρεύσει στη βροχή.
 
2, εγκατάσταση: Σύμφωνα με το διάγραμμα εγκαταστάσεων σε ισχύ, κάθε κιβώτιο σε ισχύ με τη σειρά, η θέση και η κατεύθυνση του κιβωτίου δεν πρέπει να είναι τεθειμένα λανθασμένα, το διάστημα του ενός το άλλο πρέπει να είναι ακριβές, και συνδεμένος με τη σωλήνωση. Γεμίστε τον εξοπλισμό με το καθαρό νερό και τον έλεγχο εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή στους σωλήνες. Εάν δεν υπάρχει καμία διαρροή, καλύψτε το κιβώτιο με το χώμα έως ότου ελέγχει ο εξοπλισμός τις τρύπες και το επίπεδο το έδαφος. Συνδέστε τη γραμμή ελέγχου του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου με την υδραντλία, συνδέστε το ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, δώστε προσοχή στον ανεμιστήρα, την οδήγηση μηχανών, και την κατεύθυνση που υποδεικνύεται από τον ανεμιστήρα.
 
Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής 1
Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής 2
 
Εφαρμογή του ενσωματωμένου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων:
 
1. Ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιδιωτικές κλινικές
2. Κατοικημένες κοινότητες, χωριά και πόλεις αγοράς
3. Σταθμός, περιοχή υπηρεσιών οδών ταχείας κυκλοφορίας, λιμενική αποβάθρα και σκάφος
4. Εργοστάσια, ορυχεία, στρατεύματα, σημεία τουριστών και φυσικά σημεία
5. Βιομηχανικό οργανικό απόβλητο ύδωρ παρόμοιο με τα εσωτερικά λύματα, όπως η βιομηχανία τροφίμων.
 
Συσκευασία και παράδοση
 

1. Η κανονική συσκευασία είναι ξύλινο κιβώτιο (μέγεθος: L*W*H). Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι πάρα πολύ σφιχτότερο, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

2. Υποστηρίζουμε επίσης την παράδοση εμπορευματοκιβωτίων 20 ", 40 ", χρησιμοποιούμε τη μαλακή συσκευασία για να προστατεύσουμε τη μηχανή καλά. Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι tigher επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος MBBR συμπαγής 3

 

Γιατί μας επιλέξτε;

 

1. BENENV έχει περισσότερο από 2 δεκαετίες εμπειρίας στην επεξεργασία απόβλητου ύδατος και λάσπης.

2. Εισάγουμε την ιαπωνική τεχνολογία και μισθώνουμε τους ιαπωνικούς εμπειρογνώμονες, κατά συνέπεια το προϊόν μας είναι πολύ καλύτερο από άλλους κινεζικούς κατασκευαστές.

3. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα μέρη από τον καλύτερο προμηθευτή.

4. Έχουμε το κέντρο Ε&Α και το πλήρες σύστημα κατασκευής μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα