Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυμπαγές σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη

Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη

Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη
Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10916R0S
Αριθμό μοντέλου: CWT926
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγή polywood
Χρόνος παράδοσης: 3-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Δυνατότητα προσφοράς: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,

Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη

περιγραφή
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό Εφαρμογή:: Απομάκρυνση νερού ενεργών αποβλήτων, ειδικά για την ελαιούχο λάσπη
Πιστοποιητικό: ISO 9000, πιστοποιητικό CE Λειτουργία:: Αυτόματη
Ηλεκτρικά συστατικά:: Σνάιντερ, Omron Εγγύηση:: 2 χρόνια
Ζωή υπηρεσιών:: 15 έτη Προέλευση εμπορικών σημάτων:: Ιαπωνία
Υψηλό φως:

Εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων συσκευασίας

,

εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος

Συμπαγής επεξεργασία αποβλήτων αποχέτευσης διάθεσης λυμάτων συστημάτων επεξεργασίας απόβλητου ύδατος


1. Ο ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων θάβεται κάτω από την επιφάνεια, και η επιφάνεια επάνω από τον εξοπλισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως πρασινίζοντας ή άλλο έδαφος, χωρίς την ανάγκη για τα σπίτια, τη θέρμανση και τη συντήρηση θερμότητας.

 

2. Η δευτεροβάθμια βιολογική διαδικασία επεξεργασίας οξείδωσης επαφών υιοθετεί τη βιολογική οξείδωση επαφών ωθώ-ροής, και η επίδραση επεξεργασίας είναι καλύτερη από την πλήρως μικτή βιολογική δεξαμενή οξείδωσης επαφών ή τη δύο σταδίων σειράς μικτής πλήρως βιολογική δεξαμενή οξείδωσης επαφών. Έναντι της δεξαμενής ενεργών αποβλήτων, δεν έχει έναν μικρότερο όγκο, μια ισχυρότερη προσαρμοστικότητα στην ποιότητα νερού, μια καλύτερη αντίσταση φορτίων αντίκτυπου, μια σταθερή ποιότητα νερού αποβλήτων αποχέτευσης και καμία επέκταση λάσπης. Ο νέος τύπος της ελαστικής στερεοσκοπικής συσκευασίας χρησιμοποιείται στη δεξαμενή, με τη μεγάλη συγκεκριμένη επιφάνεια, εύκολη να κρεμάσει τη μεμβράνη των μικροοργανισμών, και demembrane. Υπό τον ίδιο οργανικό όρο φορτίων, το ποσοστό αφαίρεσης οργανικών ενώσεων είναι υψηλό, το οποίο μπορεί να βελτιώσει τη διαλυτότητα του οξυγόνου στον αέρα στο νερό.

 

3. Η βιολογική μέθοδος οξείδωσης επαφών υιοθετείται στη βιοχημική δεξαμενή. Το φορτίο όγκου του υλικού πληρώσεως είναι σχετικά χαμηλό.


4. Η μέθοδος εξουδετέρωσης της κακοσμίας του θαμμένου εξοπλισμού επεξεργασίας εσωτερικών λυμάτων περιλαμβάνει τα συμβατικά μέτρα εξουδετέρωσης της κακοσμίας εξάτμισης και χώματος μεγάλου υψομέτρου.

 

5. Ολόκληρο το σύστημα επεξεργασίας εξοπλισμού είναι εξοπλισμένο με το πλήρως αυτόματα ηλεκτρικά σύστημα ελέγχου και το σύστημα συναγερμών ελαττωμάτων εξοπλισμού, το οποίο τρέχει σοβαρά. Συνήθως, δεν χρειάζεται το ειδικό προσωπικό για να διαχειριστεί, αλλά μόνο χρειάζεται την έγκαιρη συντήρηση του εξοπλισμού.

 

Πρότυπο Ικανότητα νερού (m3/h) Αναφορά έξω από το μέγεθος (L*W*H) χιλ. Qty (θέστε) Βάρος (Τ) Όγκος αέρα (m3/min)
Aumbr-0,5 0,5 3000*1500*2000

 

 

 

1

1.5 0,15
Aumbr-1 1 4000*1500*2000 1.7 0,3
Aumbr-2 2 5000*2000*2000 2.5 0,6
Aumbr-3 3 7000*2000*2500 3.5 0,9
Aumbr-5 5 10000*2500*2500 4.5 1.5
Aumbr-10 10 16000*2500*2500 8.4 3
Aumbr-20 20 16000*2500*2500 2 16.8 6

 

Διάφορες μέθοδοι χρήσης ενσωματωμένου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων:
 
1. Να είναι σε θέση να μεταχειριστεί το περιεκτικό απόβλητο ύδωρ του συστήματος διαβίωσης και το παρόμοιο οργανικό απόβλητο ύδωρ του
 
2. Αποτελείται από ενισχυμένα το ίνα υάλου πλαστικό και το ανοξείδωτο, με τις άριστες ιδιότητες της αντίστασης διάβρωσης και της αντι-γήρανσης, και η ζωή υπηρεσιών της είναι πάνω από 50 έτη
 
3. Ολόκληρο το σύνολο εξοπλισμού είναι απλό στην κατασκευή και εύκολο σε λειτουργία. Όλος ο μηχανικός εξοπλισμός ελέγχεται από την αυτοματοποίηση.
 
Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη 0
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ
 
1. Σύντομη ροή διαδικασίας, υψηλή αποδοτικότητα και ενέργεια - αποταμίευση.
2. Μικρή περιοχή επαγγέλματος, λιγότερη κατασκευή υποδομής.
3. Σύντομος κύκλος του σχεδίου, χαμηλό κόστος επένδυσης.
4. Απλός διορθώστε πριν τη χρήση.
5. Υψηλός-Intelligentization, υψηλός-αυτοματισμός.
6. Αντιμετωπισμένο σταύλος νερό με υψηλό - ποιότητα.
7. Noiselessness κατά τη λειτουργία.
8. Καμία μυρωδιά, καμία υπερβολική λάσπη.
 
Αρχή εργασίας
 
1. Η βαρύτητα χρησιμοποιείται για να κάνει την ανασταλμένη λάσπη με ένα μεγαλύτερο ποσοστό του νερού στο νερό εξόδου του κρεβατιού οξείδωσης επαφών να βυθίσει στο κατώτατο σημείο της λίμνης, ώστε να το αφαιρέσει από το νερό και να εξασφαλιστεί καλύτερη ποιότητα νερού αποβλήτων αποχέτευσης
 
2. Τακτοποίηση στο κατώτατο σημείο της λάσπης και αυτόματα επιστροφή στο κρεβάτι οξείδωσης επαφών για να διατηρήσει τη συγκέντρωση λάσπης του κρεβατιού οξείδωσης επαφών.
 
3. Η δεξαμενή απολύμανσης ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ το στερεό χλώριο για να απολυμάνει το νερό, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να σκοτώσει τα βακτηρίδια, Escherichia coli, τους ιούς και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς στο νερό. Το αντιμετωπισμένο νερό είναι σαφές και διαφανές, χωρίς τη μυρωδιά.
 
Εγκατάσταση και συντήρηση:
 
1. Ίδρυμα: Εάν ο εξοπλισμός σειράς WSZ τοποθετείται επάνω από το πάτωμα, μόνο ένα τσιμεντένιο πάτωμα με την ίδια μορφή όπως ο εξοπλισμός πρέπει να προετοιμαστεί ως ίδρυμα. Η πίεση ιδρύματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 4T/m2, και πρέπει να είναι οριζόντια και ομαλή. Εάν ο εξοπλισμός θάβεται κάτω από το πάτωμα, η ανύψωση του ιδρύματος θα είναι λιγότερο ή ίσο προς η ανύψωση του εξοπλισμού και κανένα νερό δεν επιτρέπεται για να συσσωρεύσει στη βροχή.
 
2, εγκατάσταση: Σύμφωνα με το διάγραμμα εγκαταστάσεων σε ισχύ, κάθε κιβώτιο σε ισχύ με τη σειρά, η θέση και η κατεύθυνση του κιβωτίου δεν πρέπει να είναι τεθειμένα λανθασμένα, το διάστημα του ενός το άλλο πρέπει να είναι ακριβές, και συνδεμένος με τη σωλήνωση. Γεμίστε τον εξοπλισμό με το καθαρό νερό και τον έλεγχο εάν υπάρχει οποιαδήποτε διαρροή στους σωλήνες. Εάν δεν υπάρχει καμία διαρροή, καλύψτε το κιβώτιο με το χώμα έως ότου ελέγχει ο εξοπλισμός τις τρύπες και το επίπεδο το έδαφος. Συνδέστε τη γραμμή ελέγχου του ηλεκτρικού κιβωτίου ελέγχου με την υδραντλία, συνδέστε το ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, δώστε προσοχή στον ανεμιστήρα, την οδήγηση μηχανών, και την κατεύθυνση που υποδεικνύεται από τον ανεμιστήρα.
 
Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη 1
Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη 2
 
Εφαρμογή του ενσωματωμένου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων:
 
1. Ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιδιωτικές κλινικές
2. Κατοικημένες κοινότητες, χωριά και πόλεις αγοράς
3. Σταθμός, περιοχή υπηρεσιών οδών ταχείας κυκλοφορίας, λιμενική αποβάθρα και σκάφος
4. Εργοστάσια, ορυχεία, στρατεύματα, σημεία τουριστών και φυσικά σημεία
5. Βιομηχανικό οργανικό απόβλητο ύδωρ παρόμοιο με τα εσωτερικά λύματα, όπως η βιομηχανία τροφίμων.
 
Συσκευασία και παράδοση
 

1.The η κανονική συσκευασία είναι ξύλινο κιβώτιο (μέγεθος: L*W*H). Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι πάρα πολύ σφιχτότερο, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

2.We επίσης η υποστήριξη 20 ", " παράδοση εμπορευματοκιβωτίων 40, χρησιμοποιεί τη μαλακή συσκευασία για να προστατεύσει τη μηχανή καλά. Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι tigher επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

Υψηλής αποδοτικότητας συμπαγής απόβλητου ύδατος επεξεργασίας ροή διαδικασίας συστημάτων σύντομη 3

 

Γιατί μας επιλέξτε;

 

1. BENENV έχει περισσότερο από 2 δεκαετίες εμπειρίας στην επεξεργασία απόβλητου ύδατος και λάσπης.

2. Εισάγουμε την ιαπωνική τεχνολογία και μισθώνουμε τους ιαπωνικούς εμπειρογνώμονες, κατά συνέπεια το προϊόν μας είναι πολύ καλύτερο από άλλους κινεζικούς κατασκευαστές.

3. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα μέρη από τον καλύτερο προμηθευτή.

4. Έχουμε το κέντρο Ε&Α και το πλήρες σύστημα κατασκευής μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα