Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒιολογικός αντιδραστήρας μεμβρανών

Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός

Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός

Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός
Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός

Μεγάλες Εικόνας :  Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: BN90
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 3-7 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα ανά 6 εβδομάδες

Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερ Ικανότητα: 0.50.7m ³ /m ²
Μέγεθος: L1030*W510*H6 χιλ. Υλικά: PTFE
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Ενέργεια & μεταλλεία Ζωή υπηρεσιών: 5 έτη
Εξουσιοδότηση: 2 έτη Χρήση: Επεξεργασία λυμάτων
Τύπος: Επίπεδο φύλλο Memebrane
Υψηλό φως:

καταδυμένος βιολογικός αντιδραστήρας μεμβρανών

,

αντιδραστήρας μεμβρανών biofilm

Βιολογική ενότητα αντιδραστήρων μεμβρανών MBR για την εσωτερική κατεργασία ύδατος για να αφαιρέσει TSS

 

Συνοπτική εισαγωγή MBR

 

MBR είναι ένας ιδιαίτερα αποδοτικός συνδυασμός τεχνολογίας χωρισμού μεμβρανών και βιολογικής επεξεργασίας. Η προέλευσή της είναι να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών για να αντικαταστήσει τη δευτεροβάθμια δεξαμενή ιζηματογένεσης στη διαδικασία ενεργών αποβλήτων για solid-liquid το χωρισμό. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο αποτελεσματικά επιτυγχάνει το σκοπό του χωρισμού λάσπη-νερού, αλλά και έχει τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής τριφασικής διαδικασίας επεξεργασίας απόβλητου ύδατος.
1. Ο αποδοτικός solid-liquid χωρισμός, η επίδραση χωρισμού είναι πολύ καλύτερος από την παραδοσιακή δεξαμενή ιζηματογένεσης, η ποιότητα αποβλήτων αποχέτευσης είναι υψηλή, ανασταλμένο απόβλητα αποχέτευσης θέμα και η θολούρα κοντά σε μηδέν, μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί άμεσα, για να επιτύχει την επαναχρησιμοποίηση των πόρων λυμάτων.
2. Η ιδιαίτερα αποτελεσματική παρεμπόδιση της μεμβράνης καθιστά το μικροοργανισμό εντελώς παρεμποδισμένο στο βιολογικό αντιδραστήρα, πραγματοποιεί τον πλήρη χωρισμό του υδραυλικού χρόνου κατοικιών αντιδραστήρων (HRT) και της ηλικίας λάσπης (SRT), και ο έλεγχος λειτουργίας είναι εύκαμπτος και σταθερός.
3. Επειδή MBR συνδυάζει την παραδοσιακή δεξαμενή αερισμού με τη δευτεροβάθμια δεξαμενή ιζηματογένεσης, και αντικαθιστά όλες τις τριφασικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας, μπορεί πολύ να μειώσει την περιοχή πατωμάτων και να σώσει την επένδυση κατασκευής.
4. Είναι ευεργετικό στην παρεμπόδιση και τη διάδοση της νιτροποίησης των βακτηριδίων, και η αποδοτικότητα νιτροποίησης του συστήματος είναι υψηλή. Η λειτουργία της αφαίρεσης αμμωνίας και της αφαίρεσης φωσφόρου μπορεί επίσης να επιτευχθεί με την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας.
5. η ηλικία λάσπης μπορούν να είναι πολύ μακριά, κατά συνέπεια βελτιώνοντας πολύ την αποδοτικότητα υποβάθμισης της πυρίμαχης οργανικής ουσίας.
6. Ο αντιδραστήρας λειτουργεί κάτω από το υψηλό ογκομετρικό φορτίο, το χαμηλό φορτίο λάσπης και τη μακροχρόνια ηλικία λάσπης, και η παραγωγή της υπερβολικής λάσπης είναι πολύ χαμηλή. Επειδή η ηλικία λάσπης μπορεί να είναι απεριόριστη, μηά απαλλαγή λάσπης μπορεί να πραγματοποιηθεί θεωρητικά.
7. Το σύστημα πραγματοποιεί τον έλεγχο PLC, τη λειτουργία και τη διοικητική ευκολία.
Ο βιολογικός αντιδραστήρας μεμβρανών MBR είναι ένας νέος τύπος του συστήματος επεξεργασίας απόβλητου ύδατος που συνδυάζει την τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών με τη βιολογική τεχνολογία επεξεργασίας. Οι ενότητες μεμβρανών χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή δεξαμενή ιζηματογένεσης τέλος-αποβλήτων αποχέτευσης στο βιολογικό αντιδραστήρα για να διατηρήσουν την υψηλή συγκέντρωση ενεργών αποβλήτων, να αυξήσει το οργανικό φορτίο της βιολογικής επεξεργασίας, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τον τομέα των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και μειώνοντας την υπερβολική λάσπη με τη διατήρηση του χαμηλού φορτίου λάσπης. Η οργανική ουσία ενεργών αποβλήτων και μακρομορίων παρεμποδίστηκε από τον εξοπλισμό χωρισμού μεμβρανών που βυθίστηκε στην αεροβική βιο-δεξαμενή. Η συγκέντρωση των ενεργών αποβλήτων (MLSS) στο σύστημα βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών μπορεί να αυξηθεί σε 8000-10,000 mg/$l*l ή ακόμα και υψηλότερος, και η ηλικία λάσπης (SRT) μπορεί να επεκταθεί σε περισσότερο από 30 ημέρες.
Ο βιολογικός αντιδραστήρας μεμβρανών (MBR) μπορεί να διατηρήσει τους μικροοργανισμούς με το μακροχρόνιο κύκλο παραγωγής λόγω της αποτελεσματικής επίδρασης παρεμπόδισής του. Μπορεί να πραγματοποιήσει το βαθύ καθαρισμό του απόβλητου ύδατος, και η νιτροποίηση των βακτηριδίων μπορεί να αναπαραγάγει αρκετά στο σύστημα. Η επίδραση νιτροποίησής της είναι προφανής, το οποίο το καθιστά πιθανό για το βαθιές dephosphorization και τη διάσπαση νιτρικών.

 

Φύλλο βιολογικών αντιδραστήρων MBR μεμβρανών (PC.)

 

Παράμετροι

BN90

BN150

Αποτελεσματική περιοχή μεμβρανών (τετρ.μέτρο)

0,9

1.5

Γενικό μέγεθος (L*B*H) (χιλ.)

1030*510*6

1650*510*6

Μέγεθος πόρων μεμβρανών (μm)

0.2~0.4

Υλικό μεμβρανών

PTFE/PVDF

Παραγωγή νερού (L/pcs·ημέρα)

450~630

750~1050

Θολούρα αποβλήτων αποχέτευσης (NTU)

<1>

Ανασταλμένα στερεά στα απόβλητα αποχέτευσης (SS, mg/$l*l)

<1>

 

 

Διαδικασίες εργασίας MBR

Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός 0

 

Το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού εμπορευματοκιβωτίων συσκευασίας BENENV για την ανακύκλωση του νερού περιλαμβάνει:

 

· Δεξαμενή ισορροπίας (προαιρετική)

· Οθόνη φραγμών (προαιρετική)

· Αναερόβια δεξαμενή (προαιρετική)

· Ανοξική δεξαμενή

· Αεροβική δεξαμενή

· Σύστημα βιολογικών αντιδραστήρων MBR μεμβρανών

· Σύστημα ελέγχου PLC

· Δεξαμενή λάσπης (προαιρετική)

· Δεξαμενή αποβλήτων αποχέτευσης (προαιρετική)

· Δεξαμενή απολύμανσης (προαιρετική)

 

Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός 1

 

Ενότητα

Μεμβράνη

περιοχή

Διαπερατή ροή Ποσοστό ροής αέρα Α Β Γ Δ Ε Φ Γ Βάρος
(τετρ.μέτρο) (m3/d) (λ/λ) (χιλ.) (χιλ.) (χιλ.) (χιλ.) (χιλ.) (χιλ.) (χιλ.) κλ
FMBR80-25 20 8~12 250 600 740 1750 260 1660 430 596 220
Fmbr80-50 40 16~24 500 945 775 320
FMBR80-75 60 24~36 750 1290 1120 410
FMBR80-100 80 32~48 1000 1635 1465 510
FMBR80-125 100 40~60 1250 1980 1810 600
FMBR80-150 120 48~72 1500 2325 2155 710
FMBR80-175 140 56~84 1750 2675 2505 820

 

Πεδίο εφαρμογής MBR


Ξενοδοχείο, εστιατόριο, κοινοτική επεξεργασία εσωτερικών λυμάτων κ.λπ. ανακύκλωσης

Βιομηχανικές και επιχειρήσεις μεταλλείας, μακρινό χωριό, σκοπός, εσωτερικά λύματα περιοχής τουριστών κ.λπ. ανακύκλωσης.

Κάθε είδος νερού βιομηχανικών αποβλήτων: όπως το κ.λπ. νοσοκομείων, φαρμακευτικών ειδών, πλύσης, επεξεργασίας τροφίμων, θανάτωσης, γαλακτοκομικού.

 

Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός 2

 

Αρχή λειτουργίας MBR


Ο βιολογικός αντιδραστήρας μεμβρανών είναι ένα είδος τεχνικής επεξεργασίας λυμάτων νέου τύπου που συνδυάζουν την υψηλούς αποδοτικούς τεχνική χωρισμού μεμβρανών και τον τρόπο ενεργών αποβλήτων, κληρονομεί την τεχνική χωρισμού μεμβρανών και το βιοχημικό χαρακτηριστικό γνώρισμα τεχνικής επεξεργασίας και εντείνει τη βιοχημική επίδραση επεξεργασίας, μπορεί χρησιμοποιημένος στην υψηλή οργανική ικανοποιημένη δημοτική ή βιομηχανική επεξεργασία λυμάτων.

 

Όροι και μέθοδοι χρήσης
1. Υδρόφιλη και ενυδατική μεμβράνη
Η ενισχυμένη σύνθετη μεμβράνη PVDF χρησιμοποιεί τις υδρόφιλες τροποποιημένες πρώτες ύλες PVDF, η μεμβράνη έχει το καλό hydrophilicity, και καμία υδρόφιλη επεξεργασία δεν απαιτείται στην περιοχή. Εντούτοις, εάν το διάφραγμα δεν τίθεται στη χρήση αμέσως αφότου εγκαθίσταται, ή πρέπει να σταθμευθεί για μια ορισμένη χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της χρήσης, παρακαλώ να εξασφαλίσει ότι το διάφραγμα βυθίζεται στο νερό ή είναι πάντα σε έναν υγρό όρο.
 
2. Συντήρηση της ροής μεμβρανών και του καθαρισμού μεμβρανών
Κατασκευή συστημάτων αερισμού διαφραγμάτων που χρησιμοποιεί το διατρυπημένο αερισμό, τον αερισμό των φυσαλίδων και τη ροή του νερού, έτσι ώστε το σύνολο ταινιών του jitter, για να επιτύχει αυτοκαθαριζόμενο της μεμβράνης. Χρησιμοποιώντας το διαλείποντα τρόπο λειτουργίας, η self-priming αντλία μπορεί να απορροφήσει για 10 έως 12 λεπτά και να σταματήσει για 2 έως 3 λεπτά, τα οποία μπορούν αποτελεσματικά να αποτρέψουν την απόφραξη των τρυπών μεμβρανών και να εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμη και σταθερή λειτουργία του χωρισμού μεμβρανών. Όταν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, ο μικροβιολογικός πολιτισμός της βιοχημικής λίμνης επιτυγχάνει την καλή δραστηριότητα, και η μεμβράνη τίθεται μόνο σε λειτουργία όταν το ιξώδες είναι μικρό.

 

Συσκευασία και παράδοση MBR


1. Η κανονική συσκευασία είναι ξύλινο κιβώτιο (μέγεθος: L*W*H). Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι πάρα πολύ σφιχτότερο, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

2. Υποστηρίζουμε επίσης την παράδοση εμπορευματοκιβωτίων 20 ", 40 ", χρησιμοποιούμε τη μαλακή συσκευασία για να προστατεύσουμε τη μηχανή καλά. Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι tigher επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

Πλήρης αυτόματος μεμβρανών βιολογικός βιολογικός αντιδραστήρας απόβλητου ύδατος αντιδραστήρων εσωτερικός 3

 

Γιατί μας επιλέξτε;

Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή την κατασκευή;
Α: Είμαστε και κατασκευή και εμπορική επιχείρηση. Έχουμε πάνω από την επαγγελματική πείρα 30 ετών ως επιχείρηση κατασκευαστών εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος αποβλήτων και μηχανικών υπηρεσιών.

Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα σας;
Α: Λέξεις κλειδιά: Απομακρύνοντας το νερό εξοπλισμός μηχανών λάσπης, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών λάσπης Τύπου λάσπης τύπων βιδών, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών μηχανών λάσπης, εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων, εργοστάσιο επεξεργασίας λάσπης, απομάκρυνση νερού λάσπης Τύπου βιδών, απομακρύνοντας το νερό λάσπη, απομακρύνοντας το νερό μηχανή για τη λάσπη, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών μηχανών λάσπης, οθόνες φραγμών περιστροφικών τυμπάνων, εξοπλισμός DAF, τιμή DAF, διαλυμένη τιμή συστημάτων επίπλευσης αέρα, μεταφορέας βιδών Shaftless λάσπης, χημική συσκευή χορήγησης της δόσης, τιμή MBBR, μέσα MBBR, διασκορπιστής δίσκων, χημικό σύστημα χορήγησης της δόσης πολυμερών προετοιμασιών.

Q: Πώς μπορώ να βρώ το κατάλληλο πρότυπο;
Α: Παρακαλώ παρέχετε το ποσοστό ροής, περιεκτικότητα σε στερεά και τύπος λάσπης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην πρότυπη επιλογή.

Q: Πού το εργοστάσιό σας βρίσκεται;
Α: Πόλη Yixing, είμαστε στη διάσημη πόλη του εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος, επαγγελματική για την απομακρύνοντας το νερό μηχανή Τύπου βιδών λάσπης, η οποία είναι πολύ στενή στη Σαγκάη με μόνο λιγότερο από το Drive 3 ωρών. Καλωσορίστε για την επίσκεψή σας.

Q: Παρέχετε την υπηρεσία cOem;
Α: Ναι. Μπορούμε να κάνουμε το προσαρμοσμένο σχέδιο σύμφωνα με το διαφορετικό αίτημά σας για την απομάκρυνση νερού λάσπης.

Q: Πόσο περίπου η ικανότητα παραγωγής της επιχείρησής σας;
Α: Το εργοστάσιό μας καλύπτει την περιοχή άνω των 22,000M2 και παράγει τα σύνολα μηχανών το 2000 το χρόνο.

Q: Πώς θα μπορούσαμε να εμπιστευθούμε σας και την επιχείρησή σας; Είναι αυτός ο πρώτος χρόνος συναλλαγή;
Α: Α: Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 30 έτη επαγγελματικής πείρας. Συνεργαζόμαστε πάνω από 1000 Customers.In Κίνα και στο εξωτερικό. Εξάγουμε σχεδόν 60 χώρες παντού το World.And που έχουμε περισσότερο από 60+Patents, CE, ISO 9001, SGS πιστοποιητικά. Και έχουμε την επιχείρηση στην Ιαπωνία, τη μεγάλη τεχνολογία και τη μεγάλη ποιότητα.

Q: Προσφέρετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων;
Α: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, ανταλλακτικά, υπηρεσία επισκευής συντήρησης τομέων

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότησή σας;
Α: 2 έτη μετά από την άφιξη των αγαθών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εφ' όσον δεν είναι μια προκαλούμενη από τον άνθρωπο ζημία, στέλνουμε τα χαλασμένα μέρη δωρεάν.

Q: Τι γίνεται με το χρόνο προϊόντων σας; Τι είδους Transportation Do You Offer;
Α: Μέσα σε 30 ημέρες ενάντια σε κάτω - πληρωμή. Αέρας, έδαφος & θάλασσα.

Q: Τι είδους Payment Do You Accept;
Α: T/T, L/C, Paypal, μετρητά, D/P, D/A, Western Union, γραμμάριο χρημάτων.

μεμβράνη επίπεδων φύλλων, βιολογικός αντιδραστήρας MBR, mbr μεμβράνη, MBR

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα