Αρχική Σελίδα Προϊόνταμηχανή Τύπου φίλτρων

Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει

Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει

Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει
Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει

Μεγάλες Εικόνας :  Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: Bnpf-1000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής ή reqiurment πελατών
Χρόνος παράδοσης: 4-9weeks
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα το χρόνο

Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει

περιγραφή
Περιοχή φίλτρων: 40 μ ² Πίεση: 1 MPA
Υλικά: TPE διάρκεια ζωής: 5 χρόνια
Εγγύηση: 2 χρόνια Χρήση: Επεξεργασία λάσπης επεξεργασίας、 λυμάτων
Υψηλό φως:

Τύπος φίλτρων πιάτων και πλαισίων

,

Τύπος φίλτρων μεμβρανών

Μηχανή Τύπου φίλτρων υψηλής αποδοτικότητας για την κατεργασία ύδατος αποβλήτων

 

Εισαγωγή

Ο αυτόματος Τύπος φίλτρων είναι ένα είδος διαλείποντος εξοπλισμού μηχανών διήθησης πίεσης, που απευθύνεται στη διάφορη αναστολή solid-liquid του χωρισμού. Η επίδραση χωρισμού είναι καλή, εύχρηστος, κατάλληλος για τη μεγάλη βιομηχανία διήθησης, απαιτεί έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης ή του συγκεντρωμένου ελέγχου, με την πίεση φίλτρων 0,6 MPA. Ολόκληρη η μηχανή σχεδιάζεται με την ολοκλήρωση της μηχανής, ηλεκτρική ενέργεια και το υγρό, μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματη συμπίεση, το φιλτράρισμα, στράγγιγμα, συμπίεση, χαλάρωση, επιτροπή σχεδιασμού, και ούτω καθεξής, με έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης, μεγάλη ικανότητα παραγωγής, χαμηλό υγρό περιεχόμενο στο κέικ φίλτρων, η παραγωγή μονάδων είναι υψηλό, καλύπτει έναν τομέα των μικρών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων μιας περιοχής. Ευρέως χρησιμοποιημένα στο πετρέλαιο, τη χημική βιομηχανία, τη χρωστική ουσία, τη μεταλλουργία, το φαρμακείο, τα τρόφιμα, την κατασκευή εγγράφου, την πλύση άνθρακα και την επεξεργασία λυμάτων και ούτω καθεξής όλα τα είδη solid-liquid χωρισμού απαιτούνται.
Ο αυτόματος Τύπος φίλτρων είναι βάσει του φίλτρου πίεσης, σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις του χρήστη για το βαθμό αυτοματοποίησης εξοπλισμού Τύπου φίλτρων, επιλέγει να αυξήσει το αυτόματο σύστημα πιάτων, βοηθητικός κιρσώδης βραχίονας της απαλλαγής του συστήματος σκουριάς, ενιαίο ξεπλένοντας σύστημα νερού μοχλών, να χτυπήσει το υδραυλικό σύστημα, σύστημα ελέγχου PLC και άλλες βοηθητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να μειωθεί η ένταση εργασίας εργαζομένων, βελτιώνουν την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

Δομικά πλεονεκτήματα

Van filter πιάτο

1. Το πιάτο φίλτρων αποτελείται από το ενισχυμένο πολυπροπυλένιο, με το γενικό μεταβλητό σχέδιο διατομής, έτσι ώστε η αντίσταση ροής της είναι μικρή, το ποσοστό ροής είναι γρήγορο, και η αποδοτικότητα φιλτραρίσματος είναι υψηλότερη από αυτή του ίδιου πιάτου φίλτρων


2. Υιοθετήστε τον ειδικό τύπο πρώτης ύλης και την πιέζοντας διαδικασία, που εξοπλίζονται με τον υδραυλικό Τύπο 4000 τόνου υψηλού, και μηχανικοί δείκτης απόδοσης των πιάτων φίλτρων είναι υψηλότεροι από τα σχετικά εθνικά πρότυπα


3. Το πιάτο φίλτρων αποτελείται από το ελαστομερές TPE και το αλκαλικό ελεύθερο πολυπροπυλένιο ίνας υάλου, που κάνει το πιάτο φίλτρων να έχει την ελαστικότητα του λαστιχένιου πιάτου φίλτρων, και να ενισχύσει την ανθεκτικότητα και την ακαμψία του πιάτου φίλτρων πολυπροπυλενίου. Μετά από να υποβληθεί σε επεξεργασία από CNC το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, η λειότητα του πιάτου φίλτρων είναι λιγότερο από 25 μ μ, το οποίο κάνει το πιάτο φίλτρων να έχει την καλή εκτέλεση σφράγισης όταν πιέζεται, και δεν υπάρχει καμία ψεκασμός ή διαρροή όταν ταΐζεται.

 

Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει 0

 

Αυτόματο πιάτο που τραβά το σύστημα

1. Το αυτόματο πιάτο που τραβά το σύστημα αποτελείται από τη μηχανή, το χειριστή, το μηχανισμό μετάδοσης, τη συσκευή αναστολής, το σύστημα μετατροπής συχνότητας, κ.λπ.


2. Το πιάτο που τραβά το σύστημα οδηγείται από μια μηχανή, η οποία οδηγεί την αλυσίδα μετάδοσης για να οδηγήσει το χειριστή για να κινήσει και να τραβήξει τα πιάτα φίλτρων ένα προς ένα. Η αυτόματη αντιστροφή του χειριστή ελέγχεται ώσπου να σύνολο στο χρονόμετρο PLC ή ηλεκτρονόμων


3. Η συσκευή αναστολής πιάτων τραβήγματος υιοθετεί το εξανθρωπισμένο σχέδιο - pushrod/τηλεχειρισμός, οι οποίοι μπορούν να ελέγξουν την έναρξη και να σταματήσουν τις ενέργειες στο στάδιο να τραβήξουν το πιάτο ανά πάσα στιγμή, για να εξασφαλίσουν προσωπική ασφάλεια και να λειάνουν την εκφόρτωση του πιάτου τραβήγματος. (ή μακρινό σύστημα ελέγχου, που που μπορεί να ελέγξει την πράξη του τραβήγματος του πιάτου μέσω των κουμπιών έναρξης και στάσεων του μακρινού συστήματος ελέγχου, και μπορεί να ελέγξει την έναρξη και τη στάση του τραβήγματος του πιάτου σε οποιαδήποτε θέση, κατάλληλο και αξιόπιστο)


4. Η δύναμη και η ταχύτητα του τραβήγματος του πιάτου μπορούν να ρυθμιστούν από το σύστημα μετατροπής συχνότητας, το οποίο είναι κατάλληλο για τα διαφορετικά υλικά και τις συνθήκες εργασίας

 

Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει 1

 

Αυτόματο σύστημα χτυπημάτων

Ο οδηγώντας μηχανισμός χτυπημάτων του Τύπου φίλτρων μπορεί να διαιρεθεί σε αργόστροφη οδήγηση μηχανών και υδραυλική οδήγηση. Μέσω του μηχανισμού συνδέσμων, τα ανώτερα και χαμηλότερα χτυπήματα του μηχανισμού χτυπημάτων μπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν με τις διαφορετικές ταχύτητες, ώστε να διαδραματιστεί ο ρόλος της λήψης του υγρού.

 

Αφότου συμπιέζεται το πιάτο φίλτρων, η διαδικασία διήθησης αρχίζει, και το χτύπημα είναι σε ένα κλειστό κράτος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διήθησης, το διήθημα διέρρευσε από την επιφάνεια σφράγισης των ροών πιάτων φίλτρων στο υγρό που λαμβάνει τη δεξαμενή κατά μήκος της επιφάνειας χτυπημάτων λόγω της τριχοειδούς δράσης του υφάσματος φίλτρων. Μετά από τη διήθηση, όταν το πιάτο φίλτρων είναι έτοιμο να απελευθερώσει, το χτύπημα μπορεί να καθοδηγήσει το υπόλοιπο διήθημα στην αίθουσα φίλτρων στο υγρό που λαμβάνει τη δεξαμενή για να εξασφαλίσει ότι το κέικ φίλτρων δεν υπόκειται στη δευτεροβάθμια ρύπανση αφότου εξάγεται το πιάτο φίλτρων, το χτύπημα είναι στο ανοικτό κράτος, και το κέικ φίλτρων μπορεί να απαλλαχθεί άμεσα στη χοάνη.


Έναντι του αρχικού δίσκου, έχει τα πλεονεκτήματα τη διαστημική, υψηλή αυτοματοποίηση, αποφεύγοντας τη ρύπανση του κέικ φίλτρων (διήθημα), και περισσότερη τέλεια λειτουργία.

 

Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει 2

 

Αυτόματη καθαρίζοντας συσκευή

 

Η αυτόματη καθαρίζοντας συσκευή του υφάσματος φίλτρων του Τύπου φίλτρων χρησιμοποιεί κυρίως το υψηλό νερό για να πλύνει τα υπόλοιπα υλικά στον πόρο του υφάσματος φίλτρων, ώστε να αποκατασταθεί η διαπερατότητα του υφάσματος φίλτρων και να βελτιωθεί ζωή ταχύτητας και υπηρεσιών φιλτραρίσματος του υφάσματος φίλτρων.

 

Η αυτόματη καθαρίζοντας συσκευή υφασμάτων φίλτρων είναι ιδιαίτερα αυτόματη, το οποίο μειώνει την ένταση εργασίας του χειρωνακτικού καθαρισμού του υφάσματος φίλτρων.

 

Εφαρμογή

 

Αυτή η παραγωγή εφαρμόζεται ευρέως στο πετρέλαιο, τη χημική ουσία, τη μεταλλουργία, την προστασία του περιβάλλοντος, τα τρόφιμα, το ποτό, το φαρμακευτικό είδος, τα σάκχαρα, το άμυλο, το έγγραφο, την πλύση άνθρακα, την κεραμική, την ορυκτή επεξεργασία και το χωρισμό των διάφορων λυμάτων βιομηχανιών επεξεργασίας solid-liquid.

 

Συσκευασία και παράδοση

 

1. Η κανονική συσκευασία είναι ξύλινο κιβώτιο (μέγεθος: L*W*H). Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι πάρα πολύ σφιχτότερο, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

2. Υποστηρίζουμε επίσης την παράδοση εμπορευματοκιβωτίων 20 ", 40 ", χρησιμοποιούμε τη μαλακή συσκευασία για να προστατεύσουμε τη μηχανή καλά. Εάν η εξαγωγή στις ευρωπαϊκές χώρες, το ξύλινο κιβώτιο θα απολυμαθεί. Εάν το εμπορευματοκιβώτιο είναι tigher επίσης, θα χρησιμοποιήσουμε την ταινία pe για τη συσκευασία ή θα την συσκευάσουμε σύμφωνα με το ειδικό αίτημα πελατών.

 

Ενέργεια - Τύπος φίλτρων αιθουσών μηχανών Τύπου φίλτρων αποταμίευσης εύκολος να λειτουργήσει 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)