Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜηχανική οθόνη φραγμών

Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών

Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών

Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών
Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: HZ1
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής ή reqiurment πελατών
Χρόνος παράδοσης: 2-6 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σύνολα το χρόνο

Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών

περιγραφή
Βάθος νερού H3: 1.0 Μ Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Υλικά: SUS304 ή SUS316 Δύναμη: 0.55-3.0 KW
Ζώνη μηχανών: ΡΑΨΤΕ ή NISSEI Χρόνος παράδοσης: Μετά από πάρτε την κατάθεση μέσα σε 15days
Λειτουργία: απόβλητο-υγρός χωρισμός Λέξεις κλειδιά: αυτόματη οθόνη φραγμών
Υλικό τσουγκρανών: Ανοξείδωτο ή νάυλον
Υψηλό φως:

υψηλής αντοχής μηχανική οθόνη φραγμών

,

μηχανική οθόνη φραγμών υψηλής αντοχής

,

υψηλής αντοχής μηχανικό απόβλητο ύδωρ οθόνης

Τέλεια αυτόματη μηχανική οθόνη φραγμών ανοξείδωτου για την επεξεργασία απόβλητου ύδατος

 

Αρχή εργασίας Structure&
Η λεπτή οθόνη φραγμών είναι εξοπλισμένη στον άξονα αλυσίδων σύμφωνα με ορισμένες ταξινομήσεις, οι οποίες θα διαμορφώσουν μια εσωκλειόμενη επιφάνεια βωλοκόπων κυκλοφορίας οδοντωτή. Ολόκληρη η οδοντωτή επιφάνεια βωλοκόπων κάνει την άσκηση κυκλοφορίας που οδηγείται από πάνω προς τα κάτω από την οδηγημένη αλυσίδα. Το στερεό ανασταλμένο θέμα που παρεμποδίζεται στον οδοντωτό βωλοκόπο θα παρθεί στην πλατφόρμα, και θα καθαριστεί με τη στροφή της βούρτσας. Κατόπιν ο στόχος την υδραντλία και το επόμενο φορτίο εργασίας θα επιτευχθεί.

 

Εισαγωγή

HZ1 η περιστροφική οθόνη τσουγκρανών (που καλείται επίσης ως περιστροφικός solid-liquid διαχωριστής), είναι μια προηγμένη solid-liquid συσκευή χωρισμού που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο δημοτικό εργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος, τη συσκευή προγενέστερης επεξεργασίας για τα εσωτερικά απόβλητα αποχέτευσης, το δημοτικό σταθμό αντλιών όμβριων υδάτων & λυμάτων, την εισαγωγή νερού των εγκαταστάσεων παροχής νερού & το δροσίζοντας νερό των εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατεργασία ύδατος βιομηχανικών αποβλήτων, όπως το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, η εκτύπωση και η βαφή, τα τρόφιμα, αλιεία, έγγραφο που κάνουν, βιομηχανία παρασκευής, θανάτωσης και μαυρίσματος. Θεωρείται ως ιδανικός solid-liquid εξοπλισμός χωρισμού στο νερό

τομέας επεξεργασίας.

 

 

Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών 0


Λεπτομέρειες προϊόντων

Υλικό SS304/316
Πιστοποίηση CE/ISO 9001
Χάσμα πλέγματος 1mm15mm
Λειτουργία αυτόματος
Width&Depth Προσαρμόστε
Δύναμη 0.55-3.0 KW
Μηχανή ΡΑΨΤΕ ή NISSEI
Ηλεκτρικό συστατικό Σνάιντερ/Omron/Siemens
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Υπηρεσία μεταπώλησης μηχανικοί διαθέσιμοι
Λέξεις κλειδιά προϊόντων οθόνες τσουγκρανών, screentical οθόνες φραγμών φραγμών

 

Φύλλο ροής του νερού

 

Παράμετρος της οθόνης φραγμών
Πρότυπο Πλάτος φραγμών (χιλ.) Πλάτος εξοπλισμού (χιλ.) Πλάτος καναλιών (χιλ.) Διάστημα μεταξύ των φραγμών (χιλ.) Ταχύτητα (m/min) Γωνία εγκατάστασης Δύναμη Moto (KW)
Jxgs-300 300 430 500 3-20 2.2 60-80 0,75
Jxgs-500 500 630 700 3-20 2.2 60-80 0,75
Jxgs-800 800 930 900 3-20 2.2 60-80 1.1
Jxgs-1000 1000 1130 1200 3-20 2.2 60-80 1.1
Jxgs-1200 1200 1330 1400 3-20 2.2 60-80 1.5
Jxgs-1500 1500 1630 1700 3-20 2.2 60-80 1.5
Jxgs-1800 1800 2090 2210 3-20 2.2 60-80 2.2
Jxgs-2200 2200 2490 2610 3-20 2.2 60-80 3

 

Εισαγωγή και εφαρμογές


Η μηχανική μηχανή οθόνης φραγμών (που ψήνει στη σχάρα spotter) είναι ένα είδος solid-liquid συσκευής χωρισμού, το οποίο μπορεί συνεχής αυτόματος να αποβάλει όλα τα είδη αριθμού sundries στο ρευστό, το οποίο μπορεί δεδομένου ότι ένας ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται ευρέως στην αστική επεξεργασία λυμάτων, βιομηχανία παροχής νερού, ηλεκτρικός κολπίσκος νερού εγκαταστάσεων, συγχρόνως, αυτό μπορεί να είναι ως ουσιαστικό ειδικό εξοπλισμό στην επεξεργασία παραγωγής του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος, η επεξεργασία τροφίμων, η κατασκευή εγγράφου, η βιομηχανία δέρματος κ.λπ., αυτό είναι ο πιό προηγμένος Solid-liquid εξοπλισμός χωρισμού στην Κίνα. Η περιστροφική μηχανή ψησίματος στη σχάρα κάλεσε επίσης την οθόνη φραγμών spotter.
 
Χαρακτηριστικό
Το μεγάλου μεγέθους πλεονέκτημα του εξοπλισμού είναι υψηλός αυτοματισμός, υψηλό separative effiency, μικρή κατανάλωση ισχύος, κανένας θόρυβος, καλή αντίσταση διάβρωσης, μπορεί να εξασφαλίσει ότι η συνεχής σταθερή λειτουργία χωρίς, συσκευή προστασίας υπερφόρτωσης συνόλου, όταν μπορεί να δώσει έναν ήχο και έναν ελαφρύ συναγερμό και να σταματήσει ο εξοπλισμός από τη διαταγή, αυτόματα, μπορεί να αποφύγει την υπερφόρτωση εργασίας εξοπλισμού.
Αυτός ο εξοπλισμός μπορεί να ρυθμίσει το διάστημα λειτουργίας κατά βούληση σύμφωνα με το αίτημα του χρήστη, να επιτύχει τη λειτουργία περιοδική μπορέστε αυτόματος έλεγχος σύμφωνα με τη διαφορά επιπέδων πριν και μετά ψησίματος στη σχάρα υγρή με τη λειτουργία του χειρωνακτικού ελέγχου, προκειμένου η εξέταση convenient.user μπορεί επέλεξε κατά βούληση σύμφωνα με τη διαφορετική απαίτηση εργασίας,
 
Σαν εξοπλισμό το σχέδιο δομών λογικό, με την ισχυρότερη αυτοκαθαριζόμενη δυνατότητα, δεν θα εμφανιστεί εμποδίζοντας, λίγα καθημερινές εργασίες συντήρησης.
σύμφωνα με το πλάτος, το πλάτος εξοπλισμού υπερβαίνει 1500mm, το αμάξι γίνεται στην παράλληλη μηχανή, η εκκαθάριση καγκέλων μπορεί να διαιρέσει σε 1mm, 3mm, 5mm, 10mm, 20mm, 30mm, 40mm, 50mm κ.λπ. που όλα τα είδη κανόνων, που μπορούν να επιλεχτούν σύμφωνα με την ποσότητα νερού, το ύψος ανελκυστήρων, τον ακαθάριστο solid-liquid του χωρισμού και τη μορφή του μεγέθους υλικού και μορίων χωρισμού, η υλική ποιότητα του δοντιού τσουγκρανών μπορεί να είναι πλαστικό εφαρμοσμένης μηχανικής ABS, νάυλον, ανοξείδωτο σύμφωνα με το αίτημα του χρήστη. Το πλαίσιο κύριων σωμάτων έχει το ανοξείδωτο αντισηπτικό χάλυβα υλικού και άνθρακα.
 
Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μηχανικής οθόνης φραγμών για την επεξεργασία λάσπης
Η οδηγώντας μονάδα οδηγείται άμεσα από τον κυκλοειδή μειωτή εργαλείων ή τον ελικοειδή μειωτή εργαλείων που παρουσιάζει τη φύση της σταθερότητας εργασίας, της χαμηλού θορύβου, μεγάλης ικανότητας φορτίων και της υψηλής αποδοτικότητας στη μεταβίβαση.
Απλή δομή με το συμπαγές μέγεθος, εύκολο να εγκαταστήσει και να κινηθεί. Η συσκευή μπορεί να μόνος-καθαρίσει επάνω εργαζόμενος, εύκολος να διατηρήσει.
Εύκολος να λειτουργήσει, μπορεί να είναι ελεγχόμενος άμεσα επίτόπου ή μακρινός.
Περιλάβετε τη συσκευή προστασίας υπερφόρτωσης, η μηχανή θα διακόψει αυτόματα όταν συμβαίνει να αποφύγει η δυσλειτουργία τη ζημία.
Όταν το πλάτος συσκευών υπερβαίνει 1500mm, θα γίνει στην παράλληλη μηχανή για να εξασφαλίσει τη γενική δύναμη.
 

Μεγέθη εγκατάστασης

Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών 1

Συσκευασία και παράδοση

 

1.Before η συσκευασία, όλες οι οθόνες μας πρέπει να καλυφθεί από την πλαστική ταινία, για να προστατεύσει τη μηχανή από οποιαδήποτε ζημία όπως το νερό.

 

2.After ελέγχοντας και τυλίγοντας, η οθόνη θα τοποθετηθεί σε μια καλή αίθουσα υποκαπνισμού με τη ναυτιλία του σημαδιού

 

Υψηλής αντοχής μηχανική αυτοκαθαριζόμενη μακριά οικονομικά ενεργή ζωή οθόνης φραγμών 2

 

FAQ:
Q: Ανταλλάσσετε την επιχείρηση ή την κατασκευή;
Α: Είμαστε και κατασκευή και εμπορική επιχείρηση. Έχουμε πάνω από την επαγγελματική πείρα 30 ετών ως επιχείρηση κατασκευαστών εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος αποβλήτων και μηχανικών υπηρεσιών.

Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα σας;
Α: Λέξεις κλειδιά: Απομακρύνοντας το νερό εξοπλισμός μηχανών λάσπης, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών λάσπης Τύπου λάσπης τύπων βιδών, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών μηχανών λάσπης, εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων, εργοστάσιο επεξεργασίας λάσπης, απομάκρυνση νερού λάσπης Τύπου βιδών, απομακρύνοντας το νερό λάσπη, απομακρύνοντας το νερό μηχανή για τη λάσπη, απομακρύνοντας το νερό Τύπος βιδών μηχανών λάσπης, οθόνες φραγμών περιστροφικών τυμπάνων, εξοπλισμός DAF, τιμή DAF, διαλυμένη τιμή συστημάτων επίπλευσης αέρα, μεταφορέας βιδών Shaftless λάσπης, χημική συσκευή χορήγησης της δόσης, τιμή MBBR, μέσα MBBR, διασκορπιστής δίσκων, χημικό σύστημα χορήγησης της δόσης πολυμερών προετοιμασιών,

Q: Πώς μπορώ να βρώ το κατάλληλο πρότυπο;
Α: Παρακαλώ παρέχετε το ποσοστό ροής, περιεκτικότητα σε στερεά και τύπος λάσπης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην πρότυπη επιλογή.

Q: Πού το εργοστάσιό σας βρίσκεται;
Α: Πόλη Yixing, είμαστε στη διάσημη πόλη του εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος, επαγγελματική για την απομακρύνοντας το νερό μηχανή Τύπου βιδών λάσπης, η οποία είναι πολύ στενή στη Σαγκάη με μόνο λιγότερο από το Drive 3 ωρών. Καλωσορίστε για την επίσκεψή σας.

Q: Παρέχετε την υπηρεσία cOem;
Α: Ναι. Μπορούμε να κάνουμε το προσαρμοσμένο σχέδιο σύμφωνα με το διαφορετικό αίτημά σας για την απομάκρυνση νερού λάσπης.

Q: Πόσο περίπου η ικανότητα παραγωγής της επιχείρησής σας;
Α: Το εργοστάσιό μας καλύπτει την περιοχή άνω των 22,000M2 και παράγει τα σύνολα μηχανών το 2000 το χρόνο.

Q: Πώς θα μπορούσαμε να εμπιστευθούμε σας και την επιχείρησή σας; Είναι αυτός ο πρώτος χρόνος σας συναλλαγή;
Α: Α: Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 30 έτη επαγγελματικής πείρας. Συνεργαζόμαστε πάνω από 1000 Customers.In Κίνα και στο εξωτερικό. Εξάγουμε σχεδόν 60 χώρες παντού το World.And που έχουμε περισσότερο από 60+Patents, CE, ISO 9001, SGS πιστοποιητικά. Και έχουμε την επιχείρηση στην Ιαπωνία, τη μεγάλη τεχνολογία και τη μεγάλη ποιότητα.

Q: Προσφέρετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων;
Α: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, ανταλλακτικά, υπηρεσία επισκευής συντήρησης τομέων

Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότησή σας;
Α: 2 έτη μετά από την άφιξη των αγαθών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εφ' όσον δεν είναι μια προκαλούμενη από τον άνθρωπο ζημία, στέλνουμε τα χαλασμένα μέρη δωρεάν.

Q: Τι γίνεται με το χρόνο προϊόντων σας; Τι είδους Transportation Do You Offer;
Α: Μέσα σε 30 ημέρες ενάντια σε κάτω - πληρωμή. Αέρας, έδαφος & θάλασσα.

Q: Τι είδους Payment Do You Accept;
Α: T/T, L/C, Paypal, μετρητά, D/P, D/A, Western Union, γραμμάριο χρημάτων

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα