Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτο σκάφος που λιπαίνει τα συστήματα

Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή

Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή

Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή
Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή

Μεγάλες Εικόνας :  Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: BIC-20
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εγκατάσταση εμπορευματοκιβωτίων και περιοχών
Χρόνος παράδοσης: 6-10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ετησίως

Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή

περιγραφή
Ικανότητας: 20-120 μ ³ Ικανότητα επεξεργασίας: 2-12 τόνος/ημέρα
Μέγεθος: Φ2.8*3m Εξουσία: 17.5 KW
Υλικά: SUS304 ή Q235 Εμπορικό σήμα μηχανών: Ράψτε
Εμπορικό σήμα ηλεκτρικών συστατικών: Σνάιντερ, Omron, Siemens επεξεργασία αερίου ουρών: Πύργος ψεκασμού
Υψηλό φως:

βιομηχανικός εξοπλισμός λίπανσης

,

στο σκάφος που λιπαίνει τον εξοπλισμό

BIC-20 ευφυές σύστημα λίπανσης, αεροβική ζύμωση των οργανικών ουσιών, οργανικό λίπασμα προϊόντων

 

Συνοπτική εισαγωγή

Το οργανικό λίπασμα παράγεται από όλα τα οργανικά απόβλητα. Τίποτα που προέρχεται από τη φύση, όπως τα περιττώματα ζωικού κεφαλαίου, απορρίματα, απορριμμένο λάδι μαγειρέματος μετατρέπεται στο υψηλής ποιότητας οργανικό λίπασμα. Τα πολύτιμα οργανικά λιπάσματα παράγονται με την επεξεργασία των οργανικών αποβλήτων που δεν έχουν καμία αξία χρησιμότητας.

 

Αυτός ο εξοπλισμός είναι μια δομή με έμφαση στη διάρκεια και τη μόνωση. Τα 3 έβαλαν τη θερμότητα σε στρώσεις - το μονώνοντας υλικό που είναι αξιόπιστο και προσαρμόστηκε σε όλα τα περιβάλλοντα χρησιμοποιείται ως υλικό τοίχων.
Η εξουδετέρωση της κακοσμίας είναι εύκολη. Όσον αφορά στην εξάτμιση, η επεξεργασία κατά δεσμίδες μπορεί να γίνει στη leak-proof δομή.
Είναι δυνατό να τεθεί επάνω σε λίγο διάστημα. Η τεράστια περιοχή δεν απαιτείται για την οργάνωση δεδομένου ότι η δομή είναι όρθια.
Ο λειτουργών χρόνος μειώνεται σημαντικά. Η αυτοματοποίηση είναι δυνατή εκτός από κατά την διάρκεια την εκτίναξη και την εισαγωγή

 

Τεχνολογική αρχή
Τα απόβλητα (λίπασμα ζωικού κεφαλαίου και πουλερικών, απόβλητα κουζινών, εσωτερική λάσπη, κ.λπ.), η βιομάζα (άχυρο και πριονίδι, κ.λπ.) και reflux τα υλικά αναμιγνύονται ομοιόμορφα σε μια ορισμένη αναλογία για να κάνουν την προσιτότητα 60% περιεκτικότητας σε υγρασία - 65% και να εισαγάγουν έπειτα το αεροβικό σύστημα ζύμωσης. Με τη ρύθμιση της υγρασίας, οι αλλαγές περιεκτικότητας σε οξυγόνο και θερμοκρασίας των πρώτων υλών, τα υλικά είναι πλήρως αεροβική ζύμωση που αποσυντίθεται. Η θερμότητα που απελευθερώνεται στη διαδικασία αποσύνθεσης μπορεί να κάνει δεδομένου ότι η θερμοκρασία των αυξήσεων λάσπης, η μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να φθάσει σε 80%. Με την αύξηση της θερμοκρασίας, η υγρασία των υλικών εξατμίζεται, και μερικές οργανικές ουσίες αποσυντίθενται, έτσι ώστε ο όγκος μειώνεται και ο σκοπός της μείωσης επιτυγχάνεται. Το ευφυές σύστημα λίπανσης ελέγχει τη θερμοκρασία σε 55-60 ℃ (η καταλληλότερη θερμοκρασία για τη ζύμωση) μέσω του εξαερισμού, της οξυγόνωσης, της αναταραχής και άλλων λειτουργιών για να επιτύχει την καλύτερη θερμοκρασία για την επεξεργασία ζύμωσης των υλικών. Σε αυτήν την θερμοκρασία, μπορεί να κάνει έναν μεγάλο αριθμό παθογόνων βακτηριδίων και παρασίτων στον υλικό σωρό να πεθάνει. Συγχρόνως, το βιολογικό σύστημα εξουδετέρωσης της κακοσμίας χρησιμοποιείται για να αποσμήσει το απαλλαγμένο αέριο για να επιτύχει τους αβλαβείς στόχους επεξεργασίας. Τα υλικά μετά από την υψηλής θερμοκρασίας αεροβική ζύμωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εδαφολογική βελτίωση, τον εξωραϊσμό, τα υλικά οδόστρωσης και το καλύπτοντας χώμα, και την επεξεργασία στο οργανικό λίπασμα και άλλα προϊόντα.

 

Πεπερασμένη ανάλυση στοιχείων

Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή 0

 

Ευφυής στο σκάφος που τα απόβλητα οργανικών ουσιών συστημάτων που η μηχανή 1

 

 

 

Ο έξοχος περιστροφικός στεγνωτήρας λάσπης είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία ανακύκλωσης λάσπης από Benenv.We έχει πάνω από 40 έτη εμπειρίας στο στεγνωτήρα και carbonizer λάσπης. Είναι το αποτέλεσμα των προσεκτικών προσπαθειών των ιαπωνικών εμπειρογνωμόνων και των κινεζικών καθηγητών στην αποτέφρωση, ξήρανση, τομέας ανθράκωσης. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί τη καθαρή ενέργεια ως θέρμανση & ξήρανση της ενέργειας, και την άμεση μέθοδο θέρμανσης, κατά τη διάρκεια των οποίων καμία διοξίνη και άλλες τοξικές ουσίες δεν παράγονται.
Έναντι της άμεσης αποτέφρωσης λάσπης, ο έξοχος περιστροφικός στεγνωτήρας απαιτεί τη λιγότερη ενέργεια με τη χαμηλή εκπομπή άνθρακα, σύμφωνα με τις εθνικές low-carbon περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

 

Πλεονέκτημα

Αναλογική προσομοίωση
Η προσομοίωση της δεξαμενής ζύμωσης πραγματοποιείται, και η δομική ανάλυση πίεσης όλων των μερών της δεξαμενής πραγματοποιείται. Όταν fermenter χρησιμοποιείται για τα διαφορετικά υλικά, μπορεί να προβλέψει εκ των προτέρων και να αλλάξει την αντίστοιχη δομή για να εξασφαλίσει τη σταθερή λειτουργία κάθε fermenter.

 

Μακριά ζωή υπηρεσιών
Η σχεδιασμένη ζωή υπηρεσιών είναι μέχρι 10 έτη. Υιοθετούμε τις πολλαπλάσιες ασφαλιστικές τοποθετήσεις για τον κύριο άξονα της δεξαμενής ζύμωσης για να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι δεξαμενές ζύμωσης μπορούν να λειτουργήσουν σταθερά για πολύ καιρό.

 

Κλειστό σύστημα επεξεργασίας
Ολόκληρη η δεξαμενή ζύμωσης σφραγίζεται, και η μυρωδιά που παράγεται στη διαδικασία ζύμωσης είναι εύκολο να συλλεχτεί.

 

Κύκλος ζύμωσης 7-8 ημέρες
Ο κύκλος ζύμωσης είναι ένας σοβαρός παράγοντας που έχει επιπτώσεις στην επεξεργασία. Αυτή τη στιγμή, ο κύκλος ζύμωσης είναι 7-8 ημέρες. Έναντι της παραδοσιακής ζύμωσης, ο κύκλος είναι 1/3 του αρχικού, βελτιώνοντας πολύ την αποδοτικότητα επεξεργασίας. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια άλλη πίεση κάτω από την έρευνα, τον κύκλο μπορεί να κοντύνουν σε 2 ημέρες. Μετά από την εφαρμογή, θα καλλιεργήσει βαθμιαία τις ειδικές πιέσεις για τα διάφορα υλικά, όπως το λίπασμα βοοειδών, το λίπασμα χοίρων, το λίπασμα κοτόπουλου και άλλα συγκεκριμένα υλικά.


Θερμοκρασία που διατηρεί τη συσκευή
Όταν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή ή πάρα πολύ χαμηλή, η δεξαμενή ζύμωσής μας θα αρχίσει τη συσκευή αερισμού για να διατηρεί τη θερμοκρασία. Τι χρησιμοποιούμε είναι μια ενσωματωμένη θερμάστρα, όχι μια απλή θέρμανση καλωδίων αντίστασης. Η θερμοκρασία μας μπορεί να τεθεί.

 

Ακριβής υπολογισμός του άξονα διανομής αερίου, αναμιγνύοντας ακόμη και και πλήρωση οξυγόνου
Η μίξη της ομοιομορφίας είναι ένας από τους σοβαρούς παράγοντες της ποιότητας ζύμωσης. Έχουμε την οργάνωση ένας πολυστρωματικός άξονας μίξης μέσα, και κάθε άξονας μίξης έχει υπολογιστεί ακριβώς, και αυτοί οι άξονες μπορούν να αντέξουν τη μεγάλη δύναμη χωρίς παραμόρφωση. Fermenter αερίζεται ανακατώνοντας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα