Αρχική Σελίδα Προϊόντασυνεχής φούρνος ανθράκωσης

Carboniser λάσπης ανθράκωσης ζωικού λιπάσματος συνεχής απομακρυμένη το νερό φούρνος μηχανή

Carboniser λάσπης ανθράκωσης ζωικού λιπάσματος συνεχής απομακρυμένη το νερό φούρνος μηχανή

Carboniser λάσπης ανθράκωσης ζωικού λιπάσματος συνεχής απομακρυμένη το νερό φούρνος μηχανή
Carboniser λάσπης ανθράκωσης ζωικού λιπάσματος συνεχής απομακρυμένη το νερό φούρνος μηχανή Carboniser λάσπης ανθράκωσης ζωικού λιπάσματος συνεχής απομακρυμένη το νερό φούρνος μηχανή

Μεγάλες Εικόνας :  Carboniser λάσπης ανθράκωσης ζωικού λιπάσματος συνεχής απομακρυμένη το νερό φούρνος μηχανή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιαπωνία
Μάρκα: BENENV
Πιστοποίηση: SW17Q10910R0S
Αριθμό μοντέλου: Bmt-30
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΔΟΧΕΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 6-10 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ετησίως

Carboniser λάσπης ανθράκωσης ζωικού λιπάσματος συνεχής απομακρυμένη το νερό φούρνος μηχανή

περιγραφή
Vaporation νερού: 50-2500 kg/hr Μέγεθος: L4800*W3200*H3000 χιλ.
Εξουσία: 15 KW Υλικά: SUS304 ή Q235
Εμπορικό σήμα μηχανών: Ράψτε Εμπορικό σήμα ηλεκτρικών συστατικών: Σνάιντερ, Omron, Siemens
επεξεργασία αερίου ουρών: Ο πύργος ψεκασμού, φίλτρο υφάσματος, αποσβήνει τον πύργο πηγές ενέργειας: Πετρέλαιο, LNG, LPG
Υψηλό φως:

carbonizer μηχανή

,

σκόνη ξυλάνθρακα που κατασκευάζει τη μηχανή

Bmt-30 φούρνος ανθράκωσης, Carbonizer λάσπης, ξηρά απόσταξη, για την απομακρυμένη το νερό λάσπη, ζωικό λίπασμα, οργανικά απόβλητα

 

Συνοπτική εισαγωγή
Η ξήρανση και η ανθράκωση λάσπης είναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία ανακύκλωσης λάσπης από Benenv. Είναι το αποτέλεσμα των προσεκτικών προσπαθειών των ιαπωνικών εμπειρογνωμόνων και των κινεζικών καθηγητών στην αποτέφρωση, ξήρανση, τομέας ανθράκωσης. Αυτή η τεχνολογία ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα της ξήρανσης και της ανθράκωσης λάσπης, και είναι και σταθερή και διοξίνη ελεύθερη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ξήρανση είναι μέσω της άμεσης θέρμανσης ενώ η ανθράκωση είναι μέσω της μέσης ανθράκωσης, η οποία παράγει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα.

 

Τεχνολογική αρχή

Ο φούρνος ανθράκωσης είναι οριζόντιο περιστρεφόμενο σώμα, το οποίο χρησιμοποιεί τη μέθοδο έμμεσης θέρμανσης. Ο καυτός φούρνος φυσήματος στην πλευρά του παράγει υψηλής θερμοκρασίας και θερμαίνει το περιστρέψιμο σώμα φούρνων. Τα υλικά στο σώμα φούρνων αποσυνθέτουν υπό το χαμηλό όρο οξυγόνου, παράγοντας ένα αέριο ανταπαντήσεων μεγάλου ποσού, το οποίο οδηγείται στην αίθουσα καύσης από τον προκληθε'ντα ανεμιστήρα σχεδίων για τη δευτεροβάθμια καύση. Τα υλικά μεταφέρονται από το τέλος του σώματος φούρνων, και στο τέλος παραγωγής παρέχεται η ζώνη είναι εκεί ένα σύστημα συμπύκνωση και συλλογή προϊόντων για να συλλέξει το προϊόν μετά από να δροσίσει το υψηλής θερμοκρασίας αέριο σωλήνων από την καύση αντλείται στον έξοχο στεγνωτήρα για την ξήρανση της λάσπης. Από την άποψη της επεξεργασίας αερίου ουρών, όταν φθάνει η θερμοκρασία στο φούρνο καύσης επάνω από 800 ℃, το ξηρό αέριο απόσταξης μπορεί να καεί εντελώς για να επιτύχει την αβλαβή επεξεργασία. Αφότου δροσίζεται το αέριο εξάτμισης από έναν water-cooled ανταλλάκτη θερμότητας, ξεσκονίζεται από έναν κυκλώνα και απαλλάσσεται στην ατμόσφαιρα.

Carboniser λάσπης ανθράκωσης ζωικού λιπάσματος συνεχής απομακρυμένη το νερό φούρνος μηχανή 0

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα διαδικασίας

Κανένα συνδεδεμένο ζήτημα
Η λάσπη είναι πολύ κολλώδης, και έχει μια ειδική αντίδραση συγκολλητικός-φάσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης (περιεκτικότητα σε νερό περίπου 40%-60%). Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου, η λάσπη συσσωματώνει εύκολα, με τη σκληρή επιφάνεια, όμως ακόμα το κράτος λάσπης μέσα. Υπάρχει μια ειδική συσκευή αποσύνθεση και μίξη μέσα στον έξοχο στεγνωτήρα, που περιστρέφεται με τη υψηλή ταχύτητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης, και σπάζει τη συγκολλητική λάσπη φάσης στα μικρά μόρια, κατά συνέπεια αύξηση η αποδοτικότητα ξήρανσης.

 

Χαμηλές τρέχουσες δαπάνες, ενέργεια ανακυκλώσιμη
Μετά από τη μέση ανθράκωση θερμοκρασίας, η ξηρά λάσπη παράγει τις μεγάλες ποσότητες του ξηρού αερίου απόσταξης υπό τον αναερόβιο όρο. Το αέριο εισάγεται στην αίθουσα καύσης carbonizer ως πηγή θερμότητας. Ο υψηλής θερμοκρασίας καπνός αντλείται στο στεγνωτήρα ως πηγή θερμότητας. Επομένως, το τρέχον κόστος είναι χαμηλό ενώ η θερμική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ανακυκλώσιμος.

Συνολικός όγκος λάσπης που μειώνεται από περισσότερο από 90%
Μετά από ξηρό από τον έξοχο στεγνωτήρα αρχικά, και έπειτα ανθρακωμένος από carbonizer με μια περαιτέρω μείωση όγκου τέλος, ο όγκος της λάσπης μπορεί να μειωθεί από 90%.

 

Καμία επιβλαβής εκπομπή καυσαερίων
Με το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας αερίου εξάτμισης, οι διοξίνες που παράγονται κατά τη διάρκεια της ανθράκωσης μπορούν να αποσυντεθούν εντελώς, μέσω του κυκλώνα, καυστικός πύργος, φίλτρο τσαντών, ενεργοποιημένη διαδικασία προσρόφησης άνθρακα ως πλήρες σύστημα επεξεργασίας. Το αέριο εξάτμισης καθαρίζεται ιδιαίτερα, σίγουρα καλύτερα από τα εθνικά πρότυπα εκπομπής.

 

Αβλαβές ανθρακωμένο προϊόν με ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων
Μετά από την ξήρανση και τη μέση ανθράκωση θερμοκρασίας, η λάσπη γίνεται τελικά σταθερά μόρια με το μέγεθος 15mm. Εν τω μεταξύ, τα βαριά μέταλλα έχουν σταθεροποιηθεί και το πρόβλημα των βαριών μετάλλων στη λάσπη λύνεται πλήρως.

 

Απλή λειτουργία, σύντομος χρόνος επεξεργασίας, μικρό ίχνος
Η ολόκληρη διαδικασία είναι πλήρως αυτόματη, και σύμφωνα με το explosionproof σύστημα ασφάλειας που σχεδιάζεται για να μειώσει τις ανθρώπινες δραστηριότητες στη ζημία περιβάλλοντος. Ο εξοπλισμός είναι με το μικρό μέγεθος, μικρό ίχνος, σύντομος χρόνος επεξεργασίας, υψηλή αξιοπιστία, κατάλληλη για τις διαδικασίες κατασκευής στα σκληρά περιβάλλοντα. Το γενικό επίπεδο εξοπλισμού και η διαδικασία οδηγούν τη βιομηχανία.

 

Πρότυπη επιλογή

Διαμορφώστε το αριθ. ΟΔΓ-30 ΟΔΓ-150 ΟΔΓ-300 ΟΔΓ-500 ΟΔΓ-1000 ΟΔΓ-1500
Ικανότητα επεξεργασίας (kg/h) 30 150 300 500 1000 1500
Κατανάλωση ενέργειας (KW) 15 30 60 150 300 450
Βάρος μηχανών (τόνος) 3.5 5.5 8.3 20.2 37.2 62.3
Γενικό
διάσταση
W (χιλ.) 3200 3800 4100 8700 10400 11500
Λ (χιλ.) 4800 5300 7400 10800 13200 15600
Χ (χιλ.) 3000 3200 3600 4200 5300 6500

Στοιχεία επικοινωνίας
Benenv Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +86 189 6153 0288

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)